Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 4 tot 10 mei

Gepubliceerd op 4 mei 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 4 tot 10 mei

Het is tijd voor Kreeft om uit z'n comfortzone te stappen, terwijl Maagd, Schorpioen en Stier zullen afzien van de volle maan op donderdag. Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 4 tot 10 mei 2020.ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Met de steun van Venus (flexibiliteit en charme) en die van Mars (actie, energie) vind je de perfecte balans om even alles in te zetten op nieuwe projecten. Jouw aangeboren leiderschap en kennis van zaken in combinatie met deze hoge dosis flexibiliteit zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De meeste planeten die aan jouw sterrenhemel staan brengen niets dan positiviteit. Ga verder in dezelfde richting en stel jezelf niet teveel vragen. Er is echter een keerzijde aan de volle maan op donderdag 7 mei, die precies op jouw as ligt: verwacht je aan irritaties en een slecht humeur. Maar wees gerust, de maan draait 13 graden per dag, waardoor deze impact van korte duur is.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Met uitzondering van Neptunus, die jouw aangeboren overgevoeligheid op vlak van relaties enkel verergert, brengt geen enkele andere planeet deze week ook maar de kleinste negativiteit. Je kan zelfs spreken van het omgekeerde: de aanwezigheid van Venus versterkt je communicatie en geeft je energie. Daarnaast krijg je de steun van Mars, die uitnodigt om actie te ondernemen. Je projecten zullen er zeker op vooruitgaan.

 

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Deze week krijg je de juiste tools aangereikt om de klus te klaren, een strategie te ontwikkelen en de juiste mensen om je heen te verzamelen. Als je klaar bent om buiten je comfortzone te stappen, om situaties anders te benaderen, laat je dan vooral leiden door nieuwsgierigheid. Zie deze fase als een test door meer op je instinct te vertrouwen dan op de rede, die te vaak je spontaniteit belemmert.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je wordt geconfronteerd met een sterrenhemel vol contrasten, je zal je moeten aanpassen om er het beste van te maken. Aan de ene kant is er de tegenstand van Mars, die op een grillige toon veranderingen in energie brengt, en aan de andere kant profiteer je van de kostbare en continue steun van Venus, die op dit moment door jouw sociale en professionele leven gaat. Wees bereid om gesprekspartners te overtuigen van je ideeën, zet alles op alles.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Deze week brengt je niets dan goeds! Er is slechts één voorwaarde: laat je niet gek maken door kleine details of de ergernissen van je omgeving. Vooral de volle maan op donderdag kan voor onweersbuien zorgen, maar met de positieve invloed van de planeten zal je leren om deze storm met glans te overleven en door te zetten in alles wat je doet.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Elke dag die voorbijgaat brengt je dichter bij een sterrenhemel die zich geleidelijk bevrijdt van alle obstakels. Langzaam maar zeker kan je de draad van je leven weer oppakken met een nieuw gevoel van vrijheid. Weet dat Venus, de planeet van de liefde en ook één van jouw topplaneten, je tot augustus zal helpen om relaties beter te ontwikkelen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Eerst het slechte nieuws: de volle maan van donderdag 7 mei zal rond  het middaguur op haar hoogtepunt zijn, zelfs als die op dat moment niet zichtbaar is aan de hemel. Probeer op die dag niet te treuzelen en houd opmerkingen voor jezelf. Gelukkig zou de rest van de week aangenamer moeten worden, met de prachtige achtergrond van Jupiter, wiens beschermende invloed je een ijzersterke wil geeft.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Er ontwikkelt zich een totaal nieuw pad en deze week is het tijd om het uit te proberen. Laat je verleiden door de afwisseling en de vernieuwing. Toon je van je meest spontane kant, maar wees tegelijk duidelijk en geduldig in het uitleggen van je ideeën aan anderen. Niet iedereen heeft immers hetzelfde creatieve vermogen en dezelfde wilskracht als jij, hou daar rekening mee.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Er is deze week letterlijk geen vuiltje aan de lucht! Je krijgt de beste sterrenhemel van de week aangeboden, doe er je voordeel mee. Luister niet teveel naar meningen en goedbedoeld advies van anderen, en laat de zware verantwoordelijkheid die op je schouders rust even los. Zoek vrijheid in kleine dingen en sla desnoods een nieuwe weg in.  Een beetje licht en zuurstof zal je goed doen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Met de passage van de energieke planeet Mars in jouw zonneteken, voel je de nood om actie te ondernemen en desnoods compleet van idee te veranderen. Zo'n krachtige impuls van energie vraagt echter om goed gekanaliseerd te worden. Richt je daarom niet op duizend dingen tegelijk, maar focus op één groot doel of project. Maak een duidelijk onderscheid tussen wat je nu kunt doen en wat je moet uitstellen tot later.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De sterren wensen je het beste toe: deze week helpen de planeten om actie te nemen en jezelf nuttig te maken. Met een positieve gemoedstoestand die je creativiteit een boost geeft, zal je deze week extra productief kunnen zijn. Het zal ook een kwestie zijn van uitzoeken wat prioritair is en wat niet, richt je op belangrijke beslissingen die dringend genomen moeten worden.