Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 27 april tot 3 mei

Gepubliceerd op 27 april 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 27 april tot 3 mei

Deze week brengen de sterren en planeten bakken energie voor Maagd, een dromerige sfeer voor Weegschaal en een lesje in geduld voor Vissen. En voor jou?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 27 april tot 3 mei 2020.ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Mars, de overheersende planeet in jouw teken, baant zich een weg richting je sociale en professionele leven en luidt een verfrissende tijd in vol energie. Diens invloed geeft een boost aan een andere planeet die zich momenteel in je gezelschap bevindt: Mercurius, de planeet die je helpt om flexibel te zijn en je aan te passen aan elke situatie. Een heerlijke mix van actie en reflectie is de sleutel tot succes.

 

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

"Ware eenvoud combineert goedheid met schoonheid", zei Plato ooit. Jouw sterrenhemel nodigt je deze week uit om te luisteren naar je meest essentiële verlangens: je zoektocht naar vrede, vriendelijkheid en eenvoud. Al zorgt de aanwezigheid van Uranus voor ongeduld, bovenal brengt deze planeet je nieuwe energie om van platgetreden paden af te stappen en je open te stellen voor nieuwe contacten. Je wordt gepusht om nieuwe relaties aan te gaan, als je hart daarvoor openstaat tenminste...

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Van alle planeten die voortdurend boven ons hoofd bewegen, zijn er twee die zorgen voor extra geluk. Ten eerste is er Jupiter, maar die zal je pas vanaf december 2020 in jouw teken zien verschijnen, en dan is er nog een tweede, de planeet Venus. Die laatste staat momenteel wel in Tweelingen en zorgt voor liefde en geluk op vlak van relaties en emoties. Ben je plannen aan het smeden in de liefde? Dan is nu het ideale moment.

 

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Er komt een week die je uitnodigt om na te denken en jezelf enkele belangrijke vragen te stellen. Begin met het stellen van je prioriteiten! Als je moet kiezen tussen een winstgevende baan in een gespannen sfeer of een functie waarbij menselijke relaties gewaardeerd worden, waarvoor zou jij dan gaan? Vervul je behoefte aan vrede, rust en harmonie door goed na te denken over je levensdoelen. Eenmaal de beslissing gemaakt is, wordt het tijd om je te organiseren.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Het wordt allesbehalve een rustige week, beste Leeuw. Vooral wie geboren is in de eerste decaan (22 juli tot 1 augustus) zet zich best schrap voor vervelende onvoorziene gebeurtenissen. Voor de tweede en derde decaan ziet de sterrenhemel er daarentegen al een stuk vrolijker uit, dankzij de positieve invloed van Mercurius (communicatie) en Venus (liefde). Zij nodigen uit tot gelukkige ontmoetingen, je ervaring in relaties maakt je onweerstaanbaar.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De Zon heeft een rendez-vous met de Maan in jouw teken (op donderdag) maar ook met Uranus, wiens creatieve energie allerlei projecten zal boosten. Het verhoogde zelfvertrouwen en de energie die je deze week voelt helpen om je met volle kracht te storten op het concretiseren van je doelen. Alles gaat vanaf nu in een hogere versnelling, precies waar je van houdt.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Er zijn twee planeten die deze week jouw zonneteken sturen. Er is Venus die voor liefde en schoonheid zorgt, maar er is ook Saturnus die de tijd belichaamt en je soms kan overvallen met melancholische gedachten en gespannen gevoelens (zoals de afgelopen twee jaar). Het goede nieuws? Beide zullen de komende 4 maanden voor een dromerige sfeer zorgen in jouw sterrenhemel. Daardoor kom je misschien eindelijk dichter bij het vinden van evenwicht in je leven.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Het gebeurt zelden, maar het moet worden gezegd: Schorpioenen geboren in de eerste decaan (23 oktober tot 1 november) gaan een ongelukkige week tegemoet dankzij de tegenstrijdige invloeden van de Zon, Saturnus en Uranus. Er hangt spanning in de lucht, dus blijf rustig en neem geen overhaaste beslissingen. En wat met de andere Schorpioenen? De planeten hebben niets dan goed nieuws voor je in petto! Wanneer Jupiter (geluk) en Pluto (intuïtie) hun talenten bundelen, kan je alles halen uit de kansen die je pad kruisen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Maak kennis met Mercurius, een positieve planeet die je flexibiliteit brengt en de communicatie met de mensen om je heen vergemakkelijkt.  De openhartigheid en spontaniteit, beide typisch boogschutter, zullen deze week beter opgemerkt en geapprecieerd worden. Je vindt de juiste momenten om de sfeer te verbeteren met humor en goedbedoelde woorden.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Met de Zon (levenslust), Jupiter (geluk), Uranus (creativiteit) en Pluto (diepgang) in jouw teken hoeft het niet gezegd dat je een prachtige week tegemoet gaat. Profiteer van deze situatie om een grote stap voorwaarts te zetten op sociaal en professioneel vlak. Het zou erg optimistisch zijn om te hopen dat je kwaliteiten en harde werk door iedereen even hard geapprecieerd worden, maar in alle eerlijkheid, met zo'n hemel zou het zomaar eens kunnen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Geweldig nieuws, Waterman: de prachtige planeet Venus zal je de komende 4 maanden overstelpen met liefde, schoonheid, mooie verlangens en heerlijke gevoelens. Aan charme ontbreekt het je sowieso niet, maar deze periode barst van de mogelijkheden die daarop inspelen! Met de juiste signalen van jouw kant kunnen er grootse dingen gebeuren die je hart sneller laten slaan.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Met uitzondering van Venus, die je vult met ongeduldige verlangens, wacht er een neutrale sterrenhemel op jou.  Op dit moment voel je je nog zoekende, maar let op dat je dingen niet onnodig moeilijk maakt. Denk deze week aan het 16e-eeuwse spreekwoord "all things come to those who wait". Houd de moed erin en focus je op dingen die je goed doen voelen.