Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 7 tot 13 maart

Gepubliceerd op 7 maart 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 7 tot 13 maart

Een week vol liefde en leerprocessen. Wat gebeurt er deze week voor jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 7 tot 13 maart 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

De Maan-Uranus conjunctie van maandag helpt je te aarden en contact te maken met je lichaam voor nieuwe inzichten. Op woensdag komt Mercurius je door Vissen geregeerde helingszone binnen, en inspireert je om je te richten op wat je wil veranderen. De Zon-Neptunus conjunctie van zondag onthult iets belangrijks - vertrouw je intuïtie!

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Je straalt, Stier! Maandag is er de Maan-Uranus conjunctie die je diepste verlangens en passies laat uitkomen. Op woensdag komt Mercurius je door Vissen geregeerde vriendschapszone binnen, waardoor je weer in contact komt met je omgeving. De Zon-Neptunus conjunctie van zondag focust op het sociale, dus omring je met al je vrienden en familie.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Wees lief voor jezelf! De Maan-Uranus conjunctie van maandag is van emotionele aard, dus blijf geduldig en lief voor jezelf. Op woensdag komt Mercurius je door Vissen geregeerde carrièrezone binnen en boost je kritische creativiteit voor meer succes. De Zon-Neptunus conjunctie van zondag zorgt voor een extra productief weekend.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Maan-Uranus conjunctie van maandag is van sociale aard, dus maak contact met je omgeving en maak er samen een leuke tijd van. Op woensdag komt Mercurius je door Vissen geregeerde wijsheidszone binnen, wat je inspireert om je horizon te verbreden. De Zon-Neptunus conjunctie van zondag wil dat je wat je hebt geleerd deze week toepast op een moeilijke situatie.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Ga ervoor, Leeuw! De Maan-Uranus conjunctie van maandag focust op ambitie en productiviteit, dus weet dat je de steun van de sterren hebt om dingen gedaan te krijgen. Op woensdag komt Mercurius je door Vissen geregeerde intimiteitszone binnen en inspireert je om je verlangens en innerlijke wereld te onthullen. De Zon-Neptunus conjunctie van zondag zorgt voor een sensueel weekend...
maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De Maan-Uranus conjunctie van maandag wil dat je een belangrijk werkpunt herkent en er iets aan doet. Op woensdag komt Mercurius je door Vissen geregeerde romantische zone binnen, en helpt je te begrijpen dat tegenpolen elkaar écht kunnen aantrekken. De Zon-Neptunus conjunctie van zondag is van romantische aard voor jou...

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Maan-Uranus conjunctie van maandag wil dat je de waarheid onder ogen ziet en accepteert. Op woensdag komt Mercurius je door Vissen geregeerde welzijnszone binnen en helpt je om routines en rituelen te vinden die je helpen je beste zelf te worden. Probeer er eentje uit tijdens de helende Zon-Neptunus conjunctie van zondag!

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Maan-Uranus conjunctie van maandag staat voor jou in het teken van romantische relaties. Manifesteer of stippel de relatie uit die je verdient! Mercurius komt woensdag je door Vissen geregeerde vertrouwenszone binnen, en helpt je om je zelfvertrouwen op te bouwen. De Zon-Neptunus conjunctie van zondag zorgt al meteen voor positieve effecten van dat herwonnen vertrouwen in jezelf!

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De Maan-Uranus conjunctie van maandag wil dat je let op de details voor extra succes. Mercurius komt woensdag je door Vissen geregeerde emotionele zone binnen en inspireert je om je gevoelens te benoemen en te normaliseren - vooral onder de Zon-Neptunus conjunctie van zondag. Geef jezelf ruimte om te voelen.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Maan-Uranus conjunctie van maandag helpt je om een gevoel, hoop, angst of verlangen te delen met iemand. Mercurius komt woensdag je door Vissen geregeerde communicatiezone binnen en zorgt voor extra geluk in alles wat communicatie betreft. De Zon-Neptunus conjunctie van zondag is ideaal om een moeilijk maar noodzakelijk gesprek te hebben.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Maan-Uranus conjunctie van maandag geeft je de connecties die je nodig hebt voor heling en innerlijke rust. Op woensdag komt Mercurius je door Vissen geregeerde financiële zone binnen, wat al je geldzaken een boost geeft. De Zon-Neptunus conjunctie van zondag is een dag om extra te luisteren naar je lichaam.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Gelukkige verjaardag, Vissen! De Maan-Uranus conjunctie van maandag geeft je vernieuwende inzichten waar je wel wat extra helderheid kunt gebruiken. Mercurius komt woensdag jouw teken binnen en maakt komaf met verwarring en miscommunicatie. Blijf hoopvol en duidelijk over wat je wilt onder de Zon-Neptunus conjunctie van zondag!