Win een Sol+Luna tuinmeubel van Extremis

Gepubliceerd op 25 maart 2020 door ELLE Partner

“De winter is nog niet echt op gang gekomen, en de lente staat al voor de deur! Hoog tijd dus om na te denken over de herinrichting van je terras, balkon of (stads)tuin. Nog geen inspiratie? Geen nood, Extremis brengt met Sol+Luna het must-have tuinmeubel op de markt.

Extremis, de referentie voor tuinmeubilair, lanceert een nieuw multifunctioneel meubel dat loungen én zonnebaden combineert.

Dankzij de Sol+Luna kan je jouw stadstuin, balkon of terras op alle momenten van de dag optimaal benutten. Overdag is het heerlijk zonnebaden geblazen in de comfortabele ligzetel. Wanneer je vrienden later op de avond op bezoek komen, kan je de ligstoel omvormen tot een sofa voor 3 personen. De LED-parasol zorgt overdag voor schaduw en dient als lamp wanneer de zon ondergaat.

Voel je de lentekriebels al? Neem dan deel aan onze wedstrijd. Het enige wat je moet doen om Sol+Luna* van Extremis te winnen, is een antwoord geven op de onderstaande meerkeuzevraag vraag."

*Keuze tussen wit en zwart/ keuze tussen australis en borealis/ rugkussens en comfortmatras inbegrepen. Eventuele bijkomstige accessoires zijn niet inbegrepen.