Milaan Fashion Week: 7 items die we onmiddellijk in onze kast willen

Gepubliceerd op 25 februari 2020 door Lore Ginneberge
Milaan Fashion Week: 7 items die we onmiddellijk in onze kast willen

Van vrolijke jassen tot interessante accessoires: deze 7 items van Milaan Fashion Week worden gegarandeerd een hit volgend seizoen en willen we daarom dus nu al in huis.

De jas van Simone Rocha voor Moncler

Ook dit seizoen stelde Moncler enkele topsamenwerkingen voor binnen het Genius-project. Naast JW Anderson en Richard Quinn mocht ook de Ierse Simone Rocha - die eerder op London Fashion Week showde - haar interpretatie op de winterjassen geven. Zie je jezelf al rondstruinen in Londen of Parijs, gekleed in deze dromerige jas? Dachten we al.

fashion week milaan 2020
Simon Rocha x Moncler - Imaxtree

De haarband van Fendi

"En wat als we deze haarbanden nu eens achterstevoren zouden dragen?", moet Silvia Fendi vast hebben gedacht. Tijdens haar show voor winter 2020 stuurde de designer alle modellen de catwalk op met een haarband op het achterhoofd in combinatie met indrukwekkend opgestoken kapsels. Een simpel idee om je oude haarbanden een tweede leven te geven, of een geweldig excuus om er eentje van Fendi in huis te halen.

milaan trends
Fendi - Imaxtree

De ingenieuze blouse van Jil Sander

Designerduo Luke en Lucie Meier hebben het dit seizoen wel héél snugger aangepakt. Net als wij spotten ze de afgelopen seizoenen oversized clutches die - hoewel ze prachtig staan - soms wat onhandig geklemd zitten. De oplossing? Deze stijlvolle blouse met een cape-mouwtje, waar je dus zonder problemen je clutch onder kwijt kan.

jil sander trends milaan
Jil Sander - Imaxtree

De limoengroene handtas van Bottega Veneta

Hoewel Bottega Veneta momenteel furore maakt in de straten met haar pouch-handtas (jeweetwel, de oversized clutch), zagen we op Milaan Fashion Week nu al de accessoires voor winter 2020. Ook 'The Pouch' was natuurlijk weer van de partij, zij het in een gevlochten variant en gloednieuwe tint limoengroen. Very Billie Eilish.

bottega veneta handtas trends milaan fashion week
Bottega Veneta - Imaxtree

De trenchjurk van Sportmax

Met een mooie jas maak je ons altijd blij, zeker wanneer 'ie dubbel dienst doet als jurk. Dit bordeauxrode exemplaar van Sportmax zit zo goed in elkaar, die willen we nooit meer uit.

sportmax milaan fashion week trends musthaves winter 2020
Sportmax - Imaxtree

De playsuit van Emporio Armani

Cocktailjurken zijn zo 2019. Dit jaar schuimen we recepties en feestjes af in een vrolijke romper als deze van Armani.

armani trends
Emporio Armani - Imaxtree

 De vrolijke bomber jacket van Max Mara

Stoer en chic tegelijk, deze bomber jacket is alles wat we nodig hebben bij Belgische temperaturen.

max mara trends milaan fashion week winter 2020
Max Mara - Imaxtree