Powerpuff girls x Berschka: guilty pleasure van de maand

Geüpdatet op 18 februari 2020 door Isabelle
Powerpuff girls x Berschka: guilty pleasure van de maand

De Powerpuff girls vliegen binnen bij Berschka voor een capsule collectie met bijzonder hoog hebbeding gehalte.

Sugar, spice, everything nice én uiteraard ook de fameuze Chemical X: meer had cartoon professor Utonium niet nodig om een trio ultra kawa superheldinnen tevoorschijn te toveren op een niet zo sombere dag. Blossom, Buttercup and Bubbles zijn klein, heel erg fijn, beresterk en bestrijden het kwaad -vaak in de vorm van gemene aap MoJo Jo Jo- aan de hand van laserstralen en salvo’s schattigheid. Lang verhaal kort: de ideale cartoon voor een slaperig/katerig/lichtjes gedeprimeerd brein!

Dat de Powerpuff Girls ondertussen alweer 22 jaar (!) hun fans weten te bekoren, mag gerust gevierd worden. Zo ook bij Berschka, die op haar eigen manier de mini superhelden eert: met tie-dye en een bekoorlijke urban collectie. Cropped tees, oversized hoodies, flared denim en heuse tote bags werden er versierd met de welbekende tekenfilmfiguurtjes, dat alles uiteraard in girly pasteltintjes. Een beetje fout, maar heel erg aanlokkelijk. Normaal gezien hebben we het ook niet voor fast fashion ketens, maar voor echte fans gaat het hier om collector's items die ze binnen tien jaar nog met plezier dragen. Voldoe je aan de definitie van powerpuff girls groupie? Doe je innerlijke megafan dan een pleziertje...

powerpuff_girls_berschka

powerpuff_girls_berschka

Vanaf 12 februari beschikbaar via Berschka. Meer cartoons? Stel hier je year of the mouse garderobe samen en ontdek welke ijzige tekenfilms in 2020 op je radar moeten staan.