Wedstrijd: Win een box heerlijke Sélection-pralines van Leonidas

Geüpdatet op 9 maart 2020 door ELLE Partner

Goed nieuws voor fijnproevers! Ontdek de splinternieuwe Sélection collectie van onze favoriete chocolatier. Kun jij weerstaan aan de verleiding?

Tien tongstrelende juweeltjes

De meester-chocolatiers van Leonidas hebben al hun creativiteit en knowhow aangewend om je smaakpapillen extra te verwennen. Ze creëerden namelijk Sélection, een gloednieuw assortiment geraffineerde pralines en nougatines met verrassende aroma’s en superhedendaagse ingrediënten. De kleine, verfijnde lekkernijen zijn ideaal om tussendoor stiekem van te snoepen.

Pralines of nougatines?

Kun je niet kiezen tussen pralines of nougatines? Leonidas maakt het jou gemakkelijk en stopt de twee samen in één doos. Elke Sélection-praline wordt gemaakt met natuurlijke en originele ingrediënten als quinoa, kastanjehoning, viooltjes, matchathee, gember of gojibessen. De nougatines uit de collectie spelen met texturen: een knapperige nougatine versus een romige ganache met frambozen- of koffiesmaak.
De kleine zoete lekkernijen – ware smaakbommetjes in je mond – zitten ook nog eens in een bijzondere box!

Loopt het water je al in de mond? Neem dan deel aan onze wedstrijd. Het enige wat je moet doen om een van de 5 Sélection-pralinedoosjes van Leonidas te winnen, is een antwoord geven op de onderstaande vraag.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Leonidas.
www.leonidas.com