Shopping: De mooiste astrologische juwelen du moment

Geüpdatet op 7 november 2019 door Maxine Detaellenaere
Shopping: De mooiste astrologische juwelen du moment

Nu astrologie helemaal hot & happening is, kan een spirituele aanvulling in je juwelenkastje geen kwaad.

Duizenden jaren lang vertrouwde de mens op de sterren in onzekere tijden. En nu we ook vandaag hoe langer hoe minder houvast lijken te vinden in de chaos die social media, politieke polarisatie en klimaatzorgen, lijkt het dragen van een talisman helemaal geen slecht idee. En al zeker niet als ze zo'n eye catchers zijn als deze juweeltjes van accessoires.

Voor wie haar horoscoop niet kent of vergeten is, zetten we de twaalf sterrenbeelden snel op een rijtje:

Ram: 21 maart - 19 april

Eigenschappen: Je bent moedig, onstuimig, avontuurlijk en energiek. Maar je kan ook best impulsief, roekeloos, ongeduldig en overmoedig zijn.

Stier: 20 april - 20 mei

Eigenschappen: Je bent loyaal, trouw, lief en een echte steun voor de mensen om wie je geeft. Maar je kan ook nogal jaloers, koppig,  rancuneus en egoïstisch zijn.

Tweelingen: 21 mei - 20 juni

Eigenschappen: Je bent levendig, charmant, communicatief en intelligent. Maar je kan ook rusteloos, oppervlakkig, wispelturig en sluw zijn.

Kreeft: 21 juni - 22 juli

Eigenschappen: Je bent meevoelend, lief, fantasierijk en intuïtief. Maar je kan ook overemotioneel, lichtgeraakt, afhankelijk vasthoudend zijn.

Leeuw: 23 juli - 22 augustus

Eigenschappen: Je bent hartelijk, gul, enthousiast en trouw. Maar je kan ook best arrogant, bazig, aanstellerig en onverdraagzaam zijn.

Maagd: 23 augustus - 22 september

Eigenschappen: Je bent nauwkeurig, ijverig, praktisch en analytisch. Maar je kan ook nogal kritisch, conservatief, perfectionistisch en piekerend zijn.

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Eigenschappen: Je bent romantisch, sociaal, idealistisch en optimistisch. Maar je kan ook besluiteloos, wraakzuchtig en beïnvloedbaar zijn.

Schorpioen: 23 oktober - 21 november

Eigenschappen: Je bent charmant, gepassioneerd, intens en moedig. Maar je kan ook best obsessief, jaloers en geheimzinnig zijn.

Boogschutter: 22 november - 21 december

Eigenschappen: Je bent positief ingesteld, avontuurlijk, eerlijk en idealistisch. Maar je kan ook nogal onverantwoordelijk, tactloos en zorgeloos zijn.

Steenbok: 22 december - 19 januari

Eigenschappen: Je bent ambitieus, gedisciplineerd, verantwoordelijk en verstandig. Maar je kan ook betweterig, conservatief en pessimistisch zijn.

Waterman: 20 januari - 18 februari

Eigenschappen: Je bent open-minded, onafhankelijk, menslievend en vindingrijk. Maar je kan ook best eigenzinnig, onvoorspelbaar en koel zijn.

Vissen: 19 februari - 20 maart

Eigenschappen: je bent gevoelig, artistiek, sympathiek en warm. Maar je kan ook nogal naïef, bang en pessimistisch zijn.

Meer weten over je horoscoop? Lees dan ook 'wat je te wachten staat in november', je perfecte cocktail en je ideale reisbestemming volgens je sterrenbeeld.