Horoscoop: Dit staat je te wachten in november

Gepubliceerd op 5 November 2018 door Marie-Noëlle Vekemans en Maxine Detaellenaere
Horoscoop: Dit staat je te wachten in november

Een loonsverhoging, liefdesverdriet of juist een wilde nacht met die Zweedse uitwisselingsstudent? Ontdek wat je te wachten staat in november.

1/

 • Schorpioen

Van 25 oktober tot 22 november.

Hoofd: Jupiter verlaat je teken, nadat hij je een goede start gaf. Nu is het tijd om het vervolg met een positief gemoed te bekijken, invloedrijke mensen te contacteren en goede resultaten te behalen.

Hart: Waarom zou je het jezelf moeilijk maken wanneer het zo eenvoudig is? Neem je gevoelens onder de loep, wees duidelijk in je communicatie en maak plaats in je hart. Een kleine herfstschoonmaak kan geen kwaad wat je relaties betreft.

 • Boogschutter

Van 23 november tot 21 december.

Hoofd: Fantastisch nieuws, Jupiter, de genereuze planeet, treedt je teken binnen en blijft er zomaar eventjes een volledig jaar. Steek je plannen in gang, lanceer een project en plant kiemen, je zal binnenkort er de vruchten van kunnen oogsten.

Hart: Het kriebelt bij jou, Boogschutter. Venus in het luchtteken zet je gevoelens in beweging, kondigt nieuwigheden aan en motiveert je. Blijf niet ter plaatse trappelen, maar maak een zet.

2/

 • Steenbok

Van 22 december tot 20 januari.

Hoofd: Serieus zijn, controle, concentratie,... je hebt er bij bakken, Steenbok. Zoveel te beter, werk deze maand goed door, spits je doelstellingen toe tot het essentiële en je zal ze waarmaken.

Hart: Is het tijdsgebrek? Een nood aan alleen zijn? In elk geval lijkt het erop dat je je gevoelens opzij zet. Ook wat je hart zegt, is belangrijk.

 • Waterman

Van 21 januari tot 19 februari.

Hoofd: Mars verlaat je teken, waardoor je voelt hoe stress van je afvalt en je rust krijgt. Deze stress, die je ongetwijfeld motiveert, moet nu plaatsmaken voor opportuniteiten.

Hart: Geniet van de aanwezigheid van Venus in het luchtteken om te focussen op wat belangrijk is. Luister naar je innerlijke stem en handel naar hoe je je voelt, want dat is de enige juiste weg.

3/

 • Vissen

Van 20 februari tot 20 maart.

Hoofd: Als je van plan bent om in je bubbel te blijven, vergeet het maar. Mars, de planeet van beweging, arriveert en daardoor ontstaan er mogelijkheden om jouw ideeën en visie door te drukken. Aarzel niet om deze kansen te grijpen.

Hart: Je hebt een erg gevoelig hart, Vissen, en dat laat je ook zien aan de mensen die je belangrijk vindt. Maar let op, stel je niet kwetsbaar op voor gelijk wie. Kies enkel degenen die het echt verdienen.

 • Ram

Van 21 maart tot 20 april.

Hoofd: Twee planeten, en niet de minsten, brengen je een bezoekje. Jupiter brengt opnieuw optimisme in je leven en Uranus creëert nieuwigheden. Blijf positief, je zal er geen spijt van krijgen.

Hart: Venus probeert je aandacht te trekken aan de andere kant van de zodiac, maar je bent zo gefocust op jezelf dat je ze niet ziet. Als je op zoek bent naar je alter ego, kijk dan goed rondom je.

4/

 • Stier

Van 21 april tot 21 mei.

Hoofd: Op dit moment moet je een situatie stabiliseren, een positie vastleggen en moedig en vastberaden handelen. Geef niet op maar doe verder zoals je begonnen bent.

Hart: Stier, je hart is gevoelig, soms zelfs iets te gevoelig. De sterren zeggen niet dat je harder moet worden, maar wel dat je je gevoelens onder controle moet houden en moet stabiliseren.

 • Tweelingen

Van 22 mei tot 21 juni.

Hoofd: Probeer niet te veel verschillende dingen ineens te doen, maar werk aan je gedachten en aan je discipline, focus op wat echt belangrijk is.

Hart: Venus is gearriveerd en daardoor werken je charmes op volle toeren. Je valt op en daardoor merken mensen je op. Zeg ja tegen die date, lach, maak plezier zonder bijbedoelingen. Je hoeft niet op je hoede te zijn.

5/

 • Kreeft

Van 22 juni tot 21 juli.

Hoofd: Blijf niet afhankelijk van het advies dat anderen je geven. Je hebt een weg te volgen, vertrouw op jezelf, zeker wanneer je geboren bent rond 27 juni. Ben je rond 10 juli geboren, dan is het echt tijd voor verandering.

Hart: De andere graag zien is geen doel op zichzelf. Je moet jezelf naar waarde schatten, Kreeft. Werk daar deze maand aan, leg de nadruk op je kwaliteiten en doe ze groeien.

 • Leeuw

Van 22 juli tot 23 augustus.

Hoofd: Er breekt voor jou een erg mooie periode aan, Leeuw! Jupiter, de planeet van het succes treedt je teken binnen en zal daarom een heel jaar lang je horizonten verleggen.

Hart: De combinatie van Venus, de verleidster, en Jupiter, de weldoener, stimuleert je zintuigen, je verlangens en je libido. Deze 'Indian Summer' in het midden van de herfst bevalt je maar al te goed.

6/

 • Maagd

Van 24 augustus tot 23 september.

Hoofd: Neem geen verantwoordelijkheden aan die niet de jouwe zijn, maar weet hoe je moet delegeren. Ben je geboren rond 28 augustus, dan bereik je je doel. Wie geboren werd rond 5 september denkt best eens goed na over haar standpunten.

Hart: Verwijt of bekritiseer de ander niet, maar ontspan. Op dit moment is een vleugje humor, luchtigheid en improvisatie broodnodig om verder te gaan.

 • Weegschaal

Van 24 september tot 24 oktober.

Hoofd: De sfeer rondom jou begint wat rustiger te worden, je horizon wordt breder en je vooruitzichten zien er stukken beter uit. Deze herfst is gemaakt om een zaak te starten of nieuwe ideeën uit te voeren.

Hart: Venus staat in je teken en stimuleert je in de liefde, niet alleen in het soort dat je geeft, maar ook in het soort dat je krijgt. Hou jezelf niet tegen, als je hem of haar graag ziet, zeg het dan, toon het!

Didier Blau