Horoscoop: Dit staat je te wachten in november

Geüpdatet op 30 oktober 2019 door Didier Blau en ELLE België
Horoscoop: Dit staat je te wachten in november

Een loonsverhoging, liefdesverdriet of juist een wilde nacht met die Zweedse uitwisselingsstudent? Ontdek wat je te wachten staat in november.

 • Schorpioen

Van 25 oktober tot 22 november.

Hoofd: Geniet voluit van je verjaardag door eens stevig door te feesten, Schorpioen. Wat je situatie momenteel ook is, er zijn zeker ook goede momenten te vinden, profiteer ervan.

Hart: Als je de veroordelingen en de kritiek die mensen op jou en op anderen hebben van je laat afgleiden, heb je een veel grotere kans om oprecht gelukkig te zijn. Laat alle ballast los.

 • Boogschutter

Van 23 november tot 21 december.

Hoofd: Het kan niet beter, Boogschutter! Jupiter, de weldoenster, staat aan jouw kant en laat de dingen in jouw voordeel uitdraaien. Geloof in je geluk en ga ervoor!

Hart: Niet alleen Jupiter, a.k.a het geluk, is er voor jou, maar ook Venus, de aantrekkelijke! Eind november staan je interessante ontmoetingen te wachten, misschien zelfs een heel bijzondere...

 • Steenbok

Van 22 december tot 20 januari.

Hoofd: Nee nee, Steenbok, je hoeft helemaal niet te stressen. De plannen waarmee je bezig bent, gaan de goede kant op. Je moet enkel over de overblijvende obstakels klimmen. Neem er je tijd voor.

Hart: Als niets meer werkt als koppel, dan is de tijd aangebroken om na te denken over de oorzaken en de fouten die je gemaakt hebt. En hen te corrigeren. Ben je single? Bereid je dan voor, er staan je een heel mooi jaareinde te wachten!

 • Waterman

Van 21 januari tot 19 februari.

Hoofd: We voorspellen erg mooie vooruitzichten, Waterman! Niet alleen wil je het, maar je handelt er ook naar. Je zit in een goed tempo, vertraag je pas niet onderweg, maar blijf doorgaan.

Hart: De liefde, wat is dat eigenlijk? Wat houdt dat vandaag in? Platonische vriendschap, vriendschap die liefde wordt, liefde op het eerste gezicht... waar nestelt de tortelduif zich? Ben je op zoek naar hem/haar? Ja? Dan zal je hem/haar vinden.

 • Vissen

Van 20 februari tot 20 maart.

Hoofd: Alles kan op rolletjes lopen, Vissen, op voorwaarde dat je orde in de chaos schept. Tijd dus om onnodige ballast van je plannen en projecten te verwijderen. Wees methodisch en serieus.

Hart: Wegdromen en vluchten uit de dagdagelijkse realiteit zit in je natuur. Geef jezelf de middelen om de dingen die je blij maken te delen met anderen. Je hebt niet veel nodig om je naasten te bereiken.

 • Ram

Van 21 maart tot 20 april.

Hoofd: De sterren in het vuurteken stuwen je vooruit in de goede richting. Je bent geboren om initiatief te nemen en projecten op te starten, maar je moet ze natuurlijk ook kunnen concreet maken.

Hart: De bevallige Venus en de machtige Jupiter brengen je een bezoekje. Eerstgenoemde vergemakkelijkt ontmoetingen, laatstgenoemde plaatst je contacten onder zijn bescherming. Draag zorg voor hen.

 • Stier

Van 21 april tot 21 mei.

Hoofd: Alles wordt concreter. Als je projecten hebt, zullen ze op jouw tempo evolueren, traag maar zeker. Het jaareinde voorspelt succes, dus bereid je nu alvast maar voor.

Hart: Als je gekozen hebt om alleen, celibatair, onafhankelijk te zijn, zou het wel eens kunnen dat je van gedachten verandert. Niet onmiddellijk natuurlijk, maar met verloop van tijd. Wees er maar zeker van dat men naar je op zoek is.

 • Tweelingen

Van 22 mei tot 21 juni.

Hoofd: Je wil heel wat hooi op je vork nemen, misschien zelfs een beetje te veel? Waarom niet. Deze maand is het geschikte moment om dingen uit te proberen. Je hebt nood aan experimentatie, beroof jezelf er niet van.

Hart: Op dit vlak kan je echt te veel doen: rebelleren, problemen ontvluchten of proberen te omzeilen. Wees in alle omstandigheden eerlijk en misleid niemand.

 • Kreeft

Van 22 juni tot 21 juli.

Hoofd: Je hoeft deze herfst geen heimwee te hebben naar de zomer, Kreeft. Als de planeten je het moeilijk maken, blijf dan toch doorgaan. Visualiseer wat je wil, zo zal je het ook creëren.

Hart: Mars en Saturnus spelen met je gevoelens. De ene vertraagt ze, terwijl de andere ze net doet versnellen. Dit is misschien het moment om aan jezelf, en enkel aan jezelf te denken. Maakt dat je bang? Denk dan na over hoe dat komt.

 • Leeuw

Van 22 juli tot 23 augustus.

Hoofd: Deze maand raakt alles in een versnelling. Jupiter opent nieuwe horizonten en vergroot je netwerk. Oef, dat doet deugd!

Hart: Er breken gunstige tijden aan. Jupiter en Venus, de planeten van geluk en liefde, ontmoeten in het vuurteken, jouw teken. Wees niet gereserveerd, kom je huis en je vertrouwde omgeving uit. Je zal versteld staan van het resultaat.

 • Maagd

Van 24 augustus tot 23 september.

Hoofd: De planeten depanneren je. Ze stimuleren je en geven je een duwtje in de juiste richting. Neem de dingen en je naasten zoals ze zijn, niet zoals je zou willen dat ze zijn.

Hart: Het hart van een Maagd is niet gemakkelijk te doorgronden. Het is zuiver, maar in het extreme kan het leeg zijn. Onderdruk je gevoelens niet, alles zal heel wat gemakkelijker verlopen.

 • Weegschaal

Van 24 september tot 24 oktober.

Hoofd: Profiteer van het aanbod van Mars om je volledig onder te dompelen in je projecten en investeer er voldoende tijd in. Jupiter zal je belonen voor de moeite die je doet.

Hart: Blijf niet op je hoede, het is allesbehalve nodig. Mars stimuleert je op relatievlak Venus geeft je uitstraling een boost.