Taylor Swift en Stella McCartney lanceren capsulecollectie

Gepubliceerd op 22 augustus 2019 door Maxine Detaellenaere
Taylor Swift en Stella McCartney lanceren capsulecollectie

Van coole collabs gesproken... popidool Taylor Swift slaat de handen in elkaar met ontwerpster Stella McCartney en brengt een kledinglijn uit geïnspireerd op haar nieuwste album 'Lover'.

Het zijn drukke tijden voor TayTay. Niet alleen komt morgen haar nieuwe album 'Lover' uit, de blonde zangeres gaat ook de vestimentaire toer op en brengt tegelijkertijd een capsulecollectie op de markt. "Het was zo leuk om samen met mijn vriendin Stella McCartney samen te werken en schattige items te bedenken om een lijn te creëren die geïnspireerd is op mijn nieuwe album Lover", aldus de blonde zangeres op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

De lijn bestaat uit t-shirts, truien, jasjes en accessoires gedoopt in suikerspinzoete regenboogkleurtjes en on trend tie-dye, voor zowel vrouwen als mannen. Al hangt er wel een heel wat minder zoet prijskaartje aan de items. Zo zal je voor een jas 1800 euro moeten neertellen en ook een Stella x Taylor Swift-tas is met z'n 720 euro ook niet bepaald een budgetkoopje.

De collectie zal verkrijgbaar zijn van 23 tot 25 augustus in The Lover Experience Taylor Swift Pop Up Shop in New York en in geselecteerde Stella McCartney-winkels. Vanavond om 23u onze tijd zullen Taylor en Stella nog meer onthullen over de samenwerking op het Youtube-kanaal van La Swift.

Meer info? taylorswift.com