Onze activiteiten om met het hele gezin van de zon te genieten

Geüpdatet op 24 juni 2019 door ELLE Partner
Onze activiteiten om met het hele gezin van de zon te genieten

Buiten spelen is puur plezier voor de kids! Ontdek snel hoe je ze goed beschermt met het NIVEA Sun Kids Sensitive Protect & Play SPF50+ gamma.

Hoe laat is het? Speeltijd!

Je kleintjes staan te trappelen om in het parkje vlakbij te gaan spelen, uiteraard net wanneer de zon op haar hoogste punt staat. Je twijfelt: wat met hun gevoelige huidje? Maar het is ook zo triest om je kroost binnen te houden bij zo’n mooi weer... Het klinkt vast herkenbaar. Met dat hartverscheurende gevoel maakt het NIVEA Sun Kids Sensitive Protect & Play SPF50+ gamma komaf. Het eerste zonnecrème merk voor kinderen in België* biedt producten met een zeer hoge beschermingsfactor SPF50+ aan die geen parfum bevatten. Wél zit er aloë vera en licochalcone, een antioxidant, in de zonneproducten. Panthenol maakt de formule compleet voor de gevoelige huid van kinderen. Een picknick buiten of je kids bomen en hun bladeren leren kennen? Ga je gang!

1/

Fun aan het strand

Zandkastelen bouwen, papieren bloemetjes verkopen (die je de dag ervoor in elkaar knutselde), schelpjes rapen, visjes vangen... Je kan je kleintjes uren zoet houden op het strand. Maar aan de kust is het ook superbelangrijk om hen goed te beschermen tegen de zon! Zand reflecteert tot 50% van de UV-stralen en onder water bereiken tot 80% van de zonnestralen nog steeds je huid, zelfs tot 2 meter diep. Een kus aan mama en weg zijn ze, om een achtervolging met waterpistool in te zetten. Gelukkig is de zonnebescherming van het NIVEA Sun Kids Sensitive Protect & Play gamma extra waterbestendig is en hoef je dus niet te vrezen: laat ze maar plezier hebben! Maar vergeet ze niet elke 2 uur opnieuw in te smeren om hun huid echt te beschermen. Ben je bezorgd om de wereld waarin ze zullen opgroeien? Ook daarover kan je gerust zijn: alle Europese NIVEA SUN-producten voldoen aan de wet die in 2018 van kracht ging in Hawaï om de koralen te beschermen. De producten bevatten dus niet de verboden UV-filters oxybenzone en octinoxaat. Zo kan iedereen zich met een gerust hart amuseren!

ellenivea

2/

Wie zegt dat je insmeren niet fun kan zijn? De zonnebescherming voor kids van Nivea is er daarom niet alleen als Spray, maar ook als Trigger Spray. Zo kijken je kids er zelfs naar uit om zich in te smeren!

*Bron: Nielsen, total Belgium, 'sun protection and aftersun protection for kids, value and volume sales, P3 MAT 2019

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met het NIVEA team.
www.nivea.be