We love: Toos Franken x Ophelia Lingerie

Geüpdatet op 5 juni 2019 door Lore Ginneberge
We love: Toos Franken x Ophelia Lingerie

Modenieuws uit eigen land maakt ons altijd blij. Ditmaal verrast de Belgische ontwerper Toos Franken met een verrassend initiatief dat haar collega-designers promoot.

Toos Franken lanceert 'Het Consulaat van Binnenlandse Zaken', een initiatief waarmee zij als gevestigde designer andere ontwerpers een plek geeft in haar flagshipstore te Antwerpen. De bedoeling is om in haar boetiek samen te werken met Belgische merken en artiesten die passen bij Toos' stijl en manier van ontwerpen. 

Toos Franken

Belgisch lingeriemerk Ophelia is de eerste om zo'n samenwerking aan te gaan. Het label van Ophelia De Bisschop richt zich op het creëren van delicate, vrouwelijke lingerie. Centraal staan begrippen als slow fashion, duurzaamheid en ethiek. En net daarin kunnen Ophelia en Toos Franken elkaar perfect vinden. De stuks van Ophelia worden handgemaakt in een Belgisch atelier met stoffen die uitsluitend afkomstig zijn uit Europa. Voor deze samenwerking werden twee stuks, een badpak en body, gezkozen die te koop zullen zijn bij Toos Franken.

Beschikbaar vanaf 06 juni 2019 in de flagshipstore — Nationalestraat 25, 2000 Antwerpen.