Knallende seizoensfinale: eindfeest STUK in Leuven

Gepubliceerd op 20 mei 2019 door Tine
Knallende seizoensfinale: eindfeest STUK in Leuven

STUK - huis voor dans, beeld en geluid in Leuven - trekt de deuren dicht met een knaller van formaat. Blokkeer woensdag 29 mei in je agenda en zet je schrap voor de spetterende seizoenfinale. Waar is da feestje?

STUK geeft nog eens stevig van jetje voor het straks de zomer ingaat. Het gezelligste volksfeest van het jaar start om 19 uur met een overheerlijke barbecue. (15 euro per persoon, bestel hier je tickets )

Verder op het programma: een crazy kermis met doldwaze prijzenpot, een culinair verantwoorde dj-set met pannenkoeken(be)slag, een grote singalong en non-stop dansen met spectaculaire live-acts uit binnen- en buitenland. Niet te missen: de sets van de Londense dj's Tasker en re:ni.

Borokov Borokov live

Met songs als 'Heeft iemand de kinderen gezien' en 'Had ik maar wat meer vakantie' staat dit prettig gestoorde Antwerpse kwartet garant voor een feestje met grote F. Kortom, bereid je voor op een live show mét toeters en bellen. Check de act van 23.00 u tot 23.40 in de ensemblezaal.

Opgelet: het feestje kan uitlopen tot in de vroege uurtjes. Wij nemen nu al een preventieve snipperdag. (Of toch niet: Hemelvaart zij dank).