Maak je droomhuwelijk waar met deze geschenklijst

Gepubliceerd op 12 maart 2019 door Maxine Detaellenaere
Maak je droomhuwelijk waar met deze geschenklijst

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje maar viel je tijdens de planning steil achterover van het kostplaatje? Wij ontdekten hoe je toch die absolute droomjurk of adembenemende locatie kan veroorloven...

Je huwelijk is voor de meesten onder ons een van de mooiste dagen van je leven, logisch dus dat je wil dat alles gewoonweg perfect is. Maar vaak gaat perfectie samen met een stevig prijskaartje. Online platform Kadolog wil daar een oplossing voor bieden en creëerde een concept waarbij je een geschenklijst kan aanleggen voor wat je maar wil, of dat nu over een paar sneeuwwitte Alexandre Vauthier-pumps gaat, een huwelijksreis op het exotische Bali of simpelweg een nieuwe sofa. Je gasten kunnen dan als cadeau - in plaats van de alom bekende enveloppe - een bijdrage leveren aan een van je wish list items. Bovendien is het ook voor de genodigden leuk om te zien waar je hun geschenk voor gebruikt.

Ter inspiratie - en omdat ieder excuus om weg te zwijmelen bij een fenomenaal paar schoenen goed is - selecteerden we enkele pareltjes die je op je geschenklijst zou kunnen plaatsen: