3 total looks pink/blue/yellow

Geüpdatet op 15 Maart 2019 door Commercieel team
3 total looks pink/blue/yellow

Na het doorbladeren van ons modenummer kon je je echt niet inhouden: je moest en zou dat nieuwe jeanshemdje shoppen. En die rok. En dat roze vestje met blazer. Laat het duidelijk zijn: jij bent klaar voor SS19. Alleen je ondergoed is nog in wintermodus.

Op zoek naar comfortabel, aantrekkelijk en onzichtbaar ondergoed voor onder je nieuwe outfits? Dan heeft Sloggi met zijn nieuwe ZERO FEEL collectie het antwoord. Bh’s en slips die ondersteunen zonder extra stoflagen of beugels, in hippe kleuren en superzachte stof. Met namen als Papaya, Angora, Cool Ice, Rosewood, Coffee Sugar, en Cognac vind je zeker de tint die onder jouw outfit past. In matching kleuren, zoals je kon nalezen in de nieuwste modetips van het seizoen.

1/

Look 1: Just Jeans

Als je nog niet wist dat jeans terug was, heb je het voorbije jaar in een meditatieklooster in Tibet gezeten. Wij gaan helemaal mee in de jeans op jeans trend: goed zittende jeans, jeanshemd met ruches en een lange jeansvest. We laten ons niet tegenhouden door zichtbare onderbroeklijnen op onze strakke derrière. Kies voor het bijpassend  ZERO FEEL setje in Cool Ice en straal!

2/

Look 2: Pink Panther

Think Pink met onze favoriete roze outfit van het seizoen. Nog geen bloesje voor onder je roze broekpak? Euhm, niet nodig, de ZERO Feel Top in Guava doet dienst als bh en als topje onder je blazer. De bijpassende string doet het werk voor je broek en vrijwaart je achterwerk van gênante onderbroeklijnen.

3/

Look 3: Yellow Fever

De perfecte look voor een zondagse brunch, een shopnamiddag of een tentoonstelling! Combineer het frivole truitje met je nieuwe rok met print en maak het geheel af met een schattig handtasje. En wat enkel jij weet, is dat je ondergoed feilloos bij de rest van je outfit past. De ZERO Feel soft bra en hipster in Papaya zijn er wel, maar je ziet ze niet en voelt ze amper.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Sloggi.
www.sloggies.be