Hier zijn de beste rode loper looks van de SAG awards

Gepubliceerd op 28 januari 2019 door Isabelle
Hier zijn de beste rode loper looks van de SAG awards

Het awardseizoen treint vrolijk verder met de Screen Actors Guild -oftewel "SAG"- awards. Dat de Oscars, hoogtepunt van het seizoen, steeds dichterbij komen, voelde je aan de opvallend glamoureuze looks van de sterren, die unaniem de diva kaart trokken.

Stijlwinnaars van de avond? Velen zullen Lady Gaga zeggen, die erin slaagde een jurk uit Diors Haute Couture collectie, nog maar een week geleden in Parijs geshowd, te bemachtigen. Ze straalde in haar witte jurk met veren, maar Alison Brie mag zich wat ons betreft de terechte winnaar noemen: de Glow actrice pakte uit met een prachtige MiuMiu creatie, inclusief gigantische strik met vleugeleffect in de rug. Verder ook Yara Hadidi, die voor haar disco broek slash engelachtige tule jurk ging aankloppen bij Fendi, Emily Blunt, die met haar slangenringen de prijs van beste juweel wint, en BlacKkKlansman ster Laura Harrier, die met haar gigantische ballonmouwen van Loewe voor een vrolijke toets zorgde. Dat laatste kan tellen, aangezien de meeste sterren de rode loper als gruwelijk ongemakkelijk beschrijven.

Overzichtje van het seizoen tot nu toe: op de Critic's Choice awards viel ons oog op Poppy Delevingnes dromerige look en op de Golden Globes stal Lady Gaga de show in een indrukwekkende creatie met ballonmouwen -wij bespeuren een trend!