Feestshopping: 20 spectaculaire more is more partyjurkjes

Geüpdatet op 29 november 2019 door Maxine Detaellenaere
Feestshopping: 20 spectaculaire more is more partyjurkjes

Met deze oogverblindend mooie feestjurken ben je gegarandeerd de belle of the ball!

Nu de nineties-revival bijna over is, breekt de tijd aan om nog een decennium terug te keren, naar de extravagante eighties. Het perfecte tijdperk om je te laten inspireren voor oud en nieuw want wat is er feestelijker dan een overload aan glitter, glans, en gigantische volumes?

Dit seizoen heb je de keuze uit heel wat moois. Kies voor cool metallic, fonkelende pailletten en glanzend satijn in de meest opvallende regenboogkleuren en maak een oogverblindende entrée op de eindejaarsfeestjes.

Kleur

Zwart is natuurlijk altijd een goede optie, maar het is ook een erg veilige keuze. Verleg dit jaar je grenzen en treed het nieuwe jaar binnen in een outfit die van top tot teen in een opvallend kleurtje baadt. De durvers kiezen voor hels rood, koninklijk paars of Barbie-roze. Lijkt je dat toch een beetje te veel van het goede? Kies dan voor schoenen en een tasje in een neutraal kleur om je eye catching kleedje volledig tot z'n recht te laten komen, of beperk je tot opvallend getinte accessoires.

Glans

Glitter en glans is dit seizoen all the rage en dat in al z’n vormen. Metallic goud en zilver geven je een classy look, terwijl pailletten je dan weer de hele avond doen stralen. Ook ultraglanzende stoffen – met of zonder print – doen het dit jaareinde supergoed. Wil je echt helemaal knallen? Dan is een holografisch jurkje op je lijf geschreven.

De fashionvideo van vandaag :
DIT ZIJN DE LICHAMELIJKE CRITERIA OM MODEL TE WORDEN

Volumes

Naast kleur en glans kan je natuurlijk ook opteren voor een jurkje met opvallende volumes om een absoluut statement te maken. Opvallende schouderpartijen zien we deze winter overal opduiken, maar ook ruches en pofmouwen maken een comeback.

Krijg je al helemaal zin in een feestje? We selecteerden onze favoriete feestjurkjes voor een spectaculaire avond:

 

 

Zin in nog meer feestvreugde? Lees dan ook 'De mooiste make-uplooks voor de feesten', 'Dit heb je nodig voor feestelijke lokken' en 'Zo beantwoord je lastige vragen op een familiefeest'.