Dit zijn de 5 mooiste co-working ruimtes in België

Geüpdatet op 17 december 2020 door Maxine Detaellenaere
Dit zijn de 5 mooiste co-working ruimtes in België

"Hoe meer zielen, hoe meer vreugd", zo luidt het gezegde en dat geldt ook voor velen wanneer ze werken. Want hoe leuk wat peace & quiet ook kan zijn, alleen op je zolderkamertje, soms doet het ook deugd om wat menselijk contact te hebben. Het valt dan ook niet te verbazen dat co-working spaces de laatste jaren als paddestoelen uit de grond schieten. Wij zetten de allermooiste op een rijtje, want zeg nu zelf, het oog wil ook wat.

Fosbury & sons Watermaal-Bosvoorde

Spiksplinternieuw is het Brusselse luik van Fosbury & Sons in een jaren zeventig architectuurpareltje van de hand van Constantin Brodzki. Naast werkruimtes is er ook een Coffeelabs waar je lekker kan lunchen of koffiedrinken. Nood aan inspiratie? Ga dan naar bar Giorgio met een panoramisch uitzicht op het Zoniënwoud.

Adres:
Terhulpsesteenweg 185
1170 Watermael-Bosvoorde

Meer informatie vind je op fosburyandsons.com

Ampla Gent

Ook in de Arteveldestad kom je qua coole co-working ruimtes aan je trekken. Bij Ampla House aan de Coupure kan je niet alleen werken, maar geniet je ook van heel wat faciliteiten. Lees bij aankomst op je gemak de krant, snuister wat in de bibliotheek, maak je hoofd leeg in de fitness of geniet van het zonnetje in de stadstuin.

Adres:
Coupure Links 88
9000 Gent

Meer informatie vind je op amplahouse.com

Spaces - Diegem (Brussels Airport)

Spaces ontstond een tiental jaren geleden in de Nederlandse hoofdstad maar breidde ondertussen al uit tot heel wat verschillende landen. Hun succesformule is deels ook te danken aan het internationale netwerk van gelijkgestemde mensen en de uitgebreide kalender aan zowel zakelijke als culturele evenementen.

Adres:
De Kleetlaan 4
1831 Diegem

Meer informatie vind je op spacesworks.com

Startbloc

Met een vergaderruimte, (flexi)bureaus en gezellige zithoek is StartBloc the place to be voor iedere zelfstandige duizendpoot. Deze coworking space ligt in hartje Antwerpen vlakbij Sint-Katelijnevest. Zoek je een rustige plek om te werken? Dan ben je hier dag én nacht welkom.

Adres:
Meirbrug 1 (7de)
2000 Antwerpen

Meer informatie vind je op startbloc.nu

The Library - Brussel

Hou je van een strakke minimalistische maar ook huiselijke sfeer? Tovert het woord hygge spontaan een glimlach op je lippen? Dan voel je je vast thuis in The Library, waar eigenares Anne-Sofie 's middags op je deur klopt met thee en koekjes. Je vindt The Library terug op drie verschillende locaties in onze hoofdstad.

Adres:
Broquevillelaan 40
1200 W.S.L

Meer informatie vind je op thelibrarygroup.be