Getest: de spa van het conservatorium Hotel in Amsterdam

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Anne Poelmans
Getest: de spa van het conservatorium Hotel in Amsterdam

CONSERVATORIUM_HOTEL_AKASHA_003

Als de (ex)hoofdredactrice van ELLE Nederland beweert dat de spa van het Conservatorium hotel in Amsterdam de beste spa van Nederland is, dan vraagt dat om een test.

Al bij het betreden van het impossante historische gebouw ben je onder de indruk van de grandeur en charme. De sympathieke receptionist verwijst ons naar de kelderverdieping waar de spa zich bevindt. De luxueuze kleedkamers zijn alvast de perfecte voorbode voor wat komen zal, bedenk ik mij. De gezichtsbehandeling vindt plaats in een ruimte kamer die ruikt naar lavendel en waar het erg donker is.

CONSERVATORIUM_HOTEL_AKASHA_012

De behandeling heet Lapis Lazuli Smoothing Care en zal inspelen op de elasticiteit van de huid en zal mijn huid zuiveren. Na de behandeling van 60 minuten, waar ik trouwens moet vermelden dat de producten heerlijk ruiken, voel ik mij als herboren.

CONSERVATORIUM_HOTEL_AKASHA_015

De overvriendelijke dames van de spa verwijzen me door naar de sauna's, het turks stoombad, het zwembad en de relaxing ruimte waar ik nog een kruidenthee aangeboden krijg. In deze spa moet je vooral op de kleine extraatjes letten: overal in de spa staan plateaus met water met citroen, noten en gedroogd fruit. Kleine details die voor mij de beleving compleet maken.

Aanrader!

CONSERVATORIUM_HOTEL_AKASHA_010CONSERVATORIUM_HOTEL_PUBLIC_SPACES_043www.conservatoriumhotel.com