Ons favoriete product voor deze winter

Gepubliceerd op 27 november 2018 door ELLE Partner
Ons favoriete product voor deze winter

Na een stralende zomer met lange uitlopers komen de herfst en winter nu toch wel stilaan aankloppen. In hun achterhoede brengen ze ongemakken voor de huid mee.

Wind, koude, dikke kleding, verwarming en temperatuurschommelingen, maar ook UV (voor wie gaat skiën) maken de huid alleen maar droger. Met het ouder worden vertraagt ook de celhernieuwing, de huid verliest haar vermogen om waterreserves op te slaan en droogt sneller uit. Daardoor wordt ze ook minder elastisch en stevig. Een vale teint, rimpels en een uitgezakte gelaatsomtrek liggen op de loer. Wat kun je ertegen doen? Haal als de bliksem een complete verzorging met voedende werking en anti-agingeffect in huis.

Knowhow uit Zwitserland

Strenge winters en geavanceerde cosmetica, daar kennen de Zwitsers alles van! Het merk Louis Widmer, gevestigd in Zürich sinds zijn oprichting in 1960, lanceert net een nieuwe intensieve verzorging tegen de veroudering, een ware balsem voor de droge huid: Rijke nachtcrème. De nieuwkomer maakt deel uit van de intensieve anti-aginglijn van Louis Widmer. Waarom een nachtcrème? Omdat onze huid de slaap nu eenmaal benut om te herstellen en de batterijen weer op te laden. Logisch, als je weet dat ze overdag meer in defensiemodus verkeert.

Rijke nachtcrème, Louis Widmer 50 ml (€ 34,50), uitsluitend in de apotheek.

Niet één maar twee hyaluronzuren

Het geheim van deze nachtelijke balsem? Een hoge dosis actieve bestanddelen, waaronder een complex van aminozuren die in de diepte werken en twee hyaluronzuren. Het ene is gefragmenteerd (met een korte keten en laag moleculair gewicht) en dringt diep in de huid om ze opnieuw van binnenuit te vullen en tegelijk ook het collageen, de hydratatie en de stevigheid van de huid een boost te geven. Het andere, met een zogenaamd lange keten en een hoog moleculair gewicht, werkt meer aan het oppervlak en zet een beschermende film af die de opperhuid fantastisch voedt en fluweelzacht maakt.

1/

Coconeffect

Daarbij komen nog de ceramiden die de huidbarrière in zekere zin afschermen, peptiden voor de soepelheid en stevigheid van de huid, kalmerend panthenol en vitamine E voor het neutraliseren van de vrije radicalen die ons helaas voortdurend onder vuur nemen, met dank aan de vervuiling. Onder dat pantser kan de huid zich de hele nacht tegoed doen aan weldadige voedingsstoffen. Deze coconbehandeling wordt aangebracht op een zorgvuldig gereinigde huid, in synergie met het serum Extrait Liposomal en de oogcrème uit dezelfde intensieve anti-aginglijn met de auberginekleurige verpakkingen.

’s Nachts net zo mooi als overdag!

Het zijn de rijke bestanddelen die deze nachtcrème zijn balsemachtige textuur verlenen, samen met goede lipiden die snel doordringen en pas in de kern van de huid in werking treden, tijdens de slaap. Bij het wakker worden zul je versteld staan over de comfortabel aanvoelende, mooi gevulde huid. Gehuld in deze zachte cocon zijn we weer helemaal klaar voor een drukke nieuwe dag!

Louis Widmer’s anti-aginglijn met hoge voedingswaarde:

- Rijke nachtcrème (nieuw)
- Oogomtrekcrème
- Extrait Liposomal
- Intensief Anti-Ageing Complex
- Pigmacare® Skin Tone Balance

Info: Rijke nachtcrème, Louis Widmer 50 ml (€ 34,50), uitsluitend in de apotheek.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Louis Widmer.
www.louis-widmer.be