6 make-uptrends recht van de catwalk die je thuis wil proberen

Geüpdatet op 13 september 2021 door Lore Ginneberge
6 make-uptrends recht van de catwalk die je thuis wil proberen Imaxtree

Catwalkshows zijn een bron van inspiratie voor volgende seizoenen, ook op make-upvlak. Ontdek onze favoriete make-uptrends om dit najaar te proberen, thuis én op kantoor.

Ook dit seizoen is er aan beauty inspiratie geen gebrek. Dit zijn een paar van onze favoriete looks, van een stevig stel wenkbrauwen tot zachte smoky eyes.

1. Cat eye deluxe

Goed nieuws voor iedereen die de perfecte cat eye nog niet helemaal niet onder de knie heeft, want dit seizoen luidt het motto 'the bigger, the better'. Start met een kleine wing en vul langs beide kanten aan tot je een (semi)symmetrisch resultaat bekomt. Dramatisch én dummy-proof!

make-uptrends
Imaxtree
make-uptrends herfst 2021
Imaxtree

2. No make-up look

Heel erg tegenstrijdig, deze 'no make-up look', want we kunnen alvast verklappen dat er heel wat tijd én producten in kruipen. Je huid moet in perfecte staat zijn, en een likje foundation, veegje lippenbalsem en streepje blush zijn niet overbodig. Alle tips en tricks vind je in deze beauty gids.

no makeup look trends tips
Imaxtree

3. Fluffy wenkbrauwen

Ooit voorbehouden voor norse opa's, schopten borstelige, dikke wenkbrauwen het dankzij TikTok en Instagram tot een van de grootste beautytrends. Het geheim achter fluffy brows? Een eenvoudige blok zeep. Was het leven altijd maar zo simpel...

make-uptrends wenkbrauwen zeep
Imaxtree
fluffy brows
Imaxtree

4. Soft smoky eyes

Grijs en zwart voeren de boventoon, al ogen de smoky eyes van nu allesbehalve streng. Met een héél klein beetje grijze of taupe oogschaduw en heel veel blenden kom je al een eind. Werk af met een ultrafijn kohllijntje onder de ogen en flink wat mascara.

beauty trends 2021
Imaxtree
smoky eyes make-up trends 2021
Imaxtree

5. Baksteenrode lipstick

Rode lipstick voelt bijna als een verplichting na maanden maskerdragen. Maar om de look fris en modern te maken kies je voor een bruinrode tint met flink wat glans en houd je de rest van je gelaat sober. Het toppunt van winterse glamour.

make-up
Imaxtree

6. Glitterende oogschaduw

Heb je genoeg van brave bruine oogschaduw? Dan is deze schitterende trend iets voor jou. Staat mooi bij elk huidtype en alle oogkleuren. Hoezo mogen glitters enkel op feestjes? Vanaf nu start jouw doordeweekse maandag met blinkende oogjes.

glitter oogschaduw
Imaxtree