Horoscoop: Dit staat je te wachten in oktober

Gepubliceerd op 28 september 2018 door Marie-Noëlle Vekemans en Maxine Detaellenaere Foto’s: Valentine De Sort illustration
Horoscoop: Dit staat je te wachten in oktober

Een loonsverhoging, liefdesverdriet of juist een wilde nacht met je hete prof Spaanse taalkunde? Ontdek wat je te wachten staat in september.

1/

 • Weegschaal

Van 24 september tot 24 oktober.

Hoofd: Je hebt nood aan actie en zelfs aan veroveringen! Mars in het luchtteken stimuleert je en geeft je groen licht. Ben je geboren rond 26 september, heb dan geduld.

Hart: Liefde heeft openheid en spontaniteit nodig. Hou rekening met je gevoelens, en zeg wat er op je lever ligt. Wees eerlijk.

 • Schorpioen

Van 25 oktober tot 22 november.

Hoofd: Op dit moment heb je vele mogelijkheden. Mercurius zorgt ervoor dat goede ideeën samenkomen en Jupiter helpt om ze openbaar te maken. Jij bent aan zet.

Hart: Probeer een stap terug te nemen en je liefdesperikelen van op een afstand te bekijken. Zo zal duidelijk worden wat je echt belangrijk vindt.

2/

 • Boogschutter

Van 23 november tot 21 december.

Hoofd: Je wou dat alles wat sneller ging, maar alles vraagt z'n tijd. Vanaf volgende maand komt er een nieuwe cyclus. Bereid je daarom nu voor en start projecten op.

Hart: Je hebt de neiging om gevoelens die je ongemakkelijk maken te negeren of te onderdrukken. Maar laat je in oktober raken, laat je gevoelens tot uiting komen en confronteer je angsten. Het zal je goed doen.

 • Steenbok

Van 22 december tot 20 januari.

Hoofd: Saturnus hervat zijn weg vooruit, structureert je ideeën en stabiliseert je positie. Blijf zo verder doen en je zal je doel bereiken.

Hart: Ga niet voor wat onmogelijk is, het is slechts een illusie. Maar focus juist op wat dichtbij is en probleemloos verloopt. Kies voor wat jou motiveert en je zal vinden wat je zoekt.

3/

 • Waterman

Van 21 januari tot 19 februari.

Hoofd: Mars, de krijger, passeert in je teken en dat zorgt ervoor dat je impulsief handelt. Vecht voor projecten die belangrijk voor je zijn. Geloof in jezelf en ga ervoor!

Hart: Als je altijd maar meer wil, zonder de tijd te nemen om te genieten van wat je hebt, zal je op den duur niet meer weten waar je bent. Accepteer waar je nu staat en apprecieer het ook, iedere dag opnieuw.

 • Vissen

Van 20 februari tot 20 maart.

Hoofd: De planeten doen hun uiterste best om je ritme te versnellen, om nieuwe professionele horizonten mogelijk te maken en om je voorraad aan ideeën en projecten te vernieuwen. Geloof in wat je doet.

Hart: Venus keert terug om je enkele vragen te doen stellen bij een relatie. Je lijkt niet tevreden te zijn met hoe de situatie nu is. Analyseer je verlangens diepgaander of met een meer heldere blik.

4/

 • Ram

Van 21 maart tot 20 april.

Hoofd: Ga er niet vanuit dat je alles weet en dat je alle macht hebt. Delegeer enkele verantwoordelijkheden en vertrouw ook op de mensen rondom jou. Ben je geboren rond 24 maart? Ontspan je en heb geduld.

Hart: Ram, het is niet je gewoonte om te reflecteren, maar op romantisch vlak zou het in oktober verstandig zijn om eens goed na te denken over wat je wil en ook over wat je echt nodig hebt.

 • Stier

Van 21 april tot 21 mei.

Hoofd: Instabiliteit, verwachtingen, ongeduld... in oktober krijg je van de planeten verwarrende signalen. Focus daarom op je sterktes. Ben je geboren rond 24 april, dan draag je alles met zelfvertrouwen.

Hart: Niets is voor eeuwig, en al helemaal niet onze gevoelens. Daarom moet je vanaf nu wat je voelt hernieuwen, of de huidige situatie op een andere manier gaan bekijken. Wees niet bang voor verandering.

5/

 • Tweelingen

Van 22 mei tot 21 juni.

Hoofd: En we zijn weer vertrokken! Mars voedt je motor met energie. Mooie woorden zijn niet meer voldoende, nu moet je actie ondernemen! Ben je geboren rond 5 juni, laat je dan niet van de wijs brengen.

Hart: Deze periode vraagt om stabiliteit, eerlijkheid en trouw, op z'n minst aan jezelf. Maak niemand verhaaltjes wijs, maar wees duidelijk en eerlijk.

 • Kreeft

Van 22 juni tot 21 juli.

Hoofd: Mercurius, die staat voor goede ideeën, en Jupiter, die goede kansen symboliseert, helpen je weer op weg en zorgen ervoor dat je weer op kruissnelheid zit. Profiteer ervan. Ben je geboren rond 25 juni, onthoud dan dat de obstakels die je tegenkomt je sterker zullen maken.

Hart: Raak niet verstrikt door dringende zaken en door stress. De liefde, de hoeksteen van ons bestaan, moet je met veel geduld doen groeien, van dag tot dag.  Het zit 'm in de kleine details van het dagdagelijkse leven.

6/

 • Leeuw

Van 22 juli tot 23 augustus.

Hoofd: De planeet Mars, die in een tegengesteld teken passeert, kan je agressief, brutaal en uitdagend maken. Geef geen kritiek maar vervolg je weg op een kalme manier.

Hart: Leeuw, je hebt nood aan bewondering en complimenten, maar zit er niet op te wachten en eis ze al helemaal niet op. Ja, je bent geliefd, maar misschien zie je het gewoon niet.

 • Maagd

Van 24 augustus tot 23 september.

Hoofd: Luister naar je logische en pragmatische geest maar laat ook een snuifje fantasie, een toefje verbeelding en een zuchtje improvisatie toe in je dagelijkse leven.

Hart: Ook op liefdesvlak is er vernieuwing nodig. Heb je een relatie, spice things up a bit, verras je partner. Ben je single, begin dan met jezelf te vertrouwen.

Didier Blau