Horoscoop: Dit staat je te wachten in september

Geüpdatet op 29 augustus 2018 door Marie-Noëlle Vekemans en Maxine Detaellenaere
Horoscoop: Dit staat je te wachten in september

Een loonsverhoging, liefdesverdriet of juist een wilde nacht met je hete prof Spaanste taalkunde? Ontdek wat je te wachten staat in september.

 • Maagd

Van 24 augustus tot 23 september.

Hoofd: Saturnus toont je de weg en Jupiter zet er vaart achter... de planeten doen je snel evolueren in de juiste richting. Deze maand heb je niets te vrezen.

Hart: Stel je afhankelijkheid van anderen in vraag en je zal resultaat boeken in de liefde. Zet jezelf en je geluk op de eerste plaats.

 • Weegschaal

Van 24 september tot 24 oktober.

Hoofd: Mars geeft je een een grote dosis energie zodat je efficiënt kan doen wat je moet doen, hou dat ritme aan. Ben je geboren rond 25 september, toom je verlangens dan wat in.

Hart: Het hart van de weegschaal is in beweging, zoals altijd. Maar laat je niet misleiden, niet al wat blinkt, is goud. Denk er goed over na.

1/

 • Schorpioen

Van 25 oktober tot 22 november.

Hoofd: Jupiter doorkruist je teken, profiteer er dus van om je sociale netwerk uit te breiden want er zal schot in de zaak komen.

Hart: Je hoofd en je hart vertellen je hetzelfde. Venus is er om je prooi aan te trekken en te hypnotiseren, ga ervoor! Er staan je mooie momenten te wachten in de liefde.

 • Boogschutter

Van 23 november tot 21 december.

Hoofd: Duik niet halsoverkop september in, laat de anderen maar lopen. Het is geen snelheidsreis maar een cross-country.

Hart: Mars beïnvloedt je op het sentimentele vlak. Heb je een partner, focus je dan op de fysieke energie en versterk wat deze zomer begon. Ben je vrijgezel, ontspan jezelf dan, luister naar jezelf.

2/

 • Steenbok

Van 22 december tot 20 januari.

Hoofd: Stabiliteit hangt in de lucht, deze herfst zullen je plannen concreet worden en zal je ze kunnen realiseren. De planeten staan aan jouw kant en geloven in je potentieel.

Hart: Blijf luisteren naar de andere en probeer goed aan te voelen wat er bij hem/haar omgaat. Geef toe aan je gevoelens en je hart zal je naar de juiste keuze leiden.

 • Waterman

Van 21 januari tot 19 februari.

Hoofd: De planeten hebben niet veel zin om opnieuw te starten in september, ze zorgen ervoor dat je je afstand houdt sociaal vlak. Forceer jezelf niet al te veel, spaar je krachten voor de herfst.

Hart: Als je geen reden hebt, als je het niet goed weet of je niet op je gemak voelt bij de ander, maak jezelf dan niks wijs. Stel jezelf de juiste vragen en antwoord er eerlijk op.

3/

 • Vissen

Van 20 februari tot 20 maart.

Hoofd: Er staat iets belangrijks te gebeuren in de hemel. Jupiter en Pluto, twee grote planeten, voorspellen een positieve verandering op sociaal vlak.

Hart: Watertekens zoals het jouwe hebben de wind in de zeilen, veroorzaken golven en... volgen hun gevoelens. Venus, de godin van de liefde, en Jupiter, god van het geluk, staan aan je kant, volg hen!

 • Ram

Van 21 maart tot 20 april.

Hoofd: Waarom moet je toch altijd vechte, dingen doen, willen, hopen...? Leer om niet altijd zo geënerveerd te zijn, leer ontspannen. Wanneer je beschikbaar bent, komen de anderen wel naar jou.

Hart: In het hart van Ram zit er een motor verscholen die continu blijft draaien en Mars in het luchtteken helpt je om contact te leggen, relaties te bouwen en anderen te motiveren.

4/

 • Stier

Van 21 april tot 21 mei.

Hoofd: Saturnus komt dichtbij en geeft stabiliteit, een pad om te volgen en verantwoordelijkheden om op te nemen. Heb vertrouwen in wat je doet en wie je bent.

Hart: Concentreer je op wie het waard is om graag te zien. Verlies jezelf niet in illusies, het verleden of fantasieën. Let wel, dat wil niet zeggen dat je niet mag blijven dromen.

 • Tweelingen

Van 22 mei tot 21 juni.

Hoofd: Met Mars in het luchtteken krijgen jouw ideeën, projecten en interesses een boost. Hou het wel niet enkel bij praten, succes heeft actie nodig. Denk na over je ambities en werk je plannen stap voor stap uit.

Hart: Verlies jezelf niet in de wereld en z'n verplichtingen. Blijf iedere dag zachtheid en liefde geven, aan jezelf en aan anderen.

5/

 • Kreeft

Van 22 juni tot 21 juli.

Hoofd: Jupiter en Pluto, twee belangrijke planeten, kruisen, wat leidt tot een transformatie. Jij voelt het best aan wat er staat te gebeuren.

Hart: Wat betreft je gevoelens, profiteer van de boost die september je geeft en spreek af met wie je wil. Op voorwaarde dat je zeker bent wat je nu eigenlijk wil.

 • Leeuw

Van 22 juli tot 23 augustus.

Hoofd: Reken deze maand niet op de planeten, ze zijn nog op vakantie. Je zal jezelf moeten motiveren in september, maar neem ook voldoende tijd om jezelf te verwennen, ook dat is belangrijk.

Hart: Wat gebeurd is, is gebeurd en de toekomst is een raadsel. Leef dus volledig in het heden. Zit niet te wachten op de liefde, geniet van alle kleine dingen in je dagdagelijkse leven.

Didier Blau