Horoscoop: dit staat je te wachten in augustus

Gepubliceerd op 7 augustus 2018 door Marie-Noëlle Vekemans en Maxine Detaellenaere
Horoscoop: dit staat je te wachten in augustus

Een loonsverhoging, liefdesverdriet of juist een wilde nacht met een muy caliente vakantielief? Ontdek wat jou te wachten staat in de zonnige augustusmaand.

1/

 • Leeuw

Van 22 juli tot 23 augustus.

Hoofd: Leeuw moet kunnen schitteren tijdens haar verjaardagsmaand en de sterren helpen een handje. De nieuwe maan, die plaatsvindt op de 11e augustus, zorgt voor heel wat nieuwe contacten en mogelijkheden om vooruit te raken.

Hart: De mooie Venus staat momenteel in het luchtteken, met als gevolg dat er mooie momenten met je allerliefste en met je familie zitten aan te komen. Ben je single? Deze maand fladder je van de ene naar de andere leuke love interest.

 • Maagd

Van 24 augustus tot 23 september.

Hoofd: Waarom zou je in dezelfde stemming blijven hangen? Waarom verbied je jezelf dingen? De planeten vragen je om op ontdekking uit te trekken en jezelf bloot te geven.

Hart: Je hebt niets te verliezen! In tegendeel, hoe meer je erin gelooft, hoe groter de kans dat het effectief gebeurt. In wie te geloven, vraag je? Begin met geloven in jezelf.

2/

 • Weegschaal

Van 24 september tot 24 oktober.

Hoofd: Augustus is de maand voor het allemaal staat te gebeuren. Dus denk er deze maand nog niet te veel aan, doe dingen die je leuk vindt, rust goed uit en ontspan je. Bereid je voor.

Hart: De aanwezigheid van Venus is altijd goed nieuws. Wacht niet langer, pak de mensen die je graag ziet eens goed vast.

 • Schorpioen

Van 25 oktober tot 22 november.

Hoofd: Jupiter is altijd in een goede vorm en je begint eindelijk de vruchten daarvan te plukken. Is augustus geen goede maand op het werk, dan moet je nog een tandje bijsteken.

Hart: Het hart van Schorpioen staat altijd op de uitkijk voor nieuwe avonturen en er staan er je heel wat te wachten. Blijf niet vastzitten in vooroordelen, maar laat je verrassen.

3/

 • Boogschutter

Van 23 november tot 21 december.

Hoofd: Geen problemen aan planeetzijde. Enkel jij kan stokken in je wielen steken. Als je alles z'n natuurlijk gang laat gaan, zonder iets te forceren, komt alles goed.

Hart: Met Venus aan je kant is harmonie niet ver te zoeken. Maar de unie met Mars, die laat nog even op zich wachten tot het einde van de zomer. Hou dus eventjes halt en focus je blik op wat je nog te wachten staat.

 • Steenbok

Van 22 december tot 20 januari.

Hoofd: Het is zowel bedachtzaam als dynamisch, het is warm maar ook koud,.... wat is het? Dat wat je wil, weet dat het ondanks de tegenstrijdigheden toch mogelijk is.

Hart: Jupiter stimuleert, opent je horizon en ook de deur naar je hart. Stel jezelf open voor anderen en zij zullen hetzelfde doen voor jou.

4/

 • Waterman

Van 21 januari tot 19 februari.

Hoofd: Wanneer september aanbreekt zal Mars aan jouw zijde staan. Maar we zijn pas augustus, dus je zal het nog eventjes moeten rustig aandoen, Waterman, zodat je niet te snel opbrandt.

Hart: Goed nieuws op liefdesvlak Waterman, de mooie Venus staat in het luchtteken, en aangezien je zelf een luchtteken bent, komt er heel wat leuks jouw kant op.

 • Vissen

Van 20 februari tot 20 maart.

Hoofd: Of je nu wel of niet op vakantie bent, de planeten zijn aan het werk voor jou. Jupiter verlicht je pad, ook al is het niet duidelijk afgelijnd. Blijf kalm en alles komt goed.

Hart: Ook hier goed nieuws, Jupiter zorgt voor mooie kansen en versterkt je emoties en talenten. Laat je gevoelens de vrije loop.

5/

 • Ram

Van 21 maart tot 20 april.

Hoofd: September belooft heftig te worden, dus toom jezelf deze maand wat in. Ben je geboren rond 23 maart en voel je dat je vastzit? Laat alle ballast vallen.

Hart: Je neemt er je tijd niet voor. Alles moet snel gaan voor jou, Ram, snel en hard. Aanvaard dat dingen hun eigen ritme aanhouden, niet het jouwe, en volg hun koers.

 • Stier

Van 21 april tot 21 mei.

Hoofd: Het is misschien niet realistisch of serieus, maar het is leuk! Het doet deugd om jezelf te uiten, om te geven en om deel uit te maken van iets. Wees niet te spaarzaam met je energie, je kracht en je talenten.

Hart: Ware liefde, een echte verbondenheid, loyaliteit... tuurlijk is dit liefde, Stier, maar dit niet alleen. Er is ook speelsheid, vuur, het vertrouwen dat bergen kan verzetten. Probeer het uit en je zal het wel merken.

6/

 • Tweelingen

Van 22 mei tot 21 juni.

Hoofd: Maak je geen zorgen, Tweelingen, september belooft dynamisch te worden. Maar nu is het beter als je alles op een lager pitje zet. Laat de stress los, ontspan je, en stel je geest gerust. Alles op het gemak.

Hart: Ga ervoor! Je krijgt van de planeten groen licht. Augustus is gewijd aan de geliefden, aan ontmoetingen, aan elektriciteit. Je krijgt evenveel liefde als je er geeft.

 • Kreeft

Van 22 juni tot 21 juli.

Hoofd: Jupiter geeft je wind in de zeilen en je begint de voordelen ervan in te zien. Heb vertrouwen, alles komt goed, zelfs beter dan je hoopt.

Hart: Van 11 tot 26 augustus groeit de maan - jouw planeet - aan de hemel en helpt je om dichter bij je naasten te komen. Bescherm jezelf niet te veel, goed nieuws komt eraan.

Didier Blau