Collector’s item: er komt een WECANDANCE boek uit

Geüpdatet op 22 april 2022 door Isabelle
Collector’s item: er komt een WECANDANCE boek uit

Wat ons meteen bij dé hamvraag brengt: haalde jouw originele look van de voorbije edities het grote WECANDANCE verzamelalbum??

Het is alweer vijf jaar geleden dat het Belgische festivalseizoen er een spetterende naam bijkreeg: WECANDANCE, een “bescheiden” strandfestival dat het beste van de Belgische muziek, mode en food moest verenigen. Het recept sloeg aan en ondertussen is het festival uitgegroeid tot één van dé zomerse musts aan onze gezellige kust. Vandaag blikt de organisatie terug op vijf prachtige edities en evenveel beelden om dat te illustreren, herinneringen die werden gebundeld in het limited edition koffietafelboek 5 Years WECANDANCE. Je krijgt er een kijkje achter de schermen, ontdekt ongepubliceerde foto’s en herbeleeft de beruchte streetstyle van het festijn. Het boek ligt vanaf juli in de rekken. 

Wij hebben geen glazen bol, maar onze streetstyle fotograaf was de voorbije jaren altijd present op het festival en wat ons betreft moeten deze looks sowieso het boek halen: herken jij jezelf of een vriend(in)? Laat je horen!