Expert tip: Daarom draagt Meghan Markle te grote schoenen

Gepubliceerd op 25 juni 2018 door Maxine Detaellenaere
Expert tip: Daarom draagt Meghan Markle te grote schoenen

Is het je ook al opgevallen dat Meghan Markle vaak te grote hakken draagt?

Meghan Markle ziet er telkens uit om door een ringetje te halen, en zeker nu ze tot de koninklijke familie behoort is haar style game wel heel erg sterk. Vandaar dat het heel wat fans verbaast dat haar anders zo perfecte looks regelmatig gepaard worden met duidelijk te grote schoenen. Als je goed kijkt naar Meghans outfits blijkt er vaak wat ruimte tussen haar schoen en hiel. Maar dat heeft blijkbaar een erg goede reden.

Heel wat celebs - of royalty - die urenlang moeten rechtstaan tijdens evenementen krijgen af te rekenen met een gekend probleem: pijnlijke voeten en blaren. Een tried & tested trucje is je schoenen één of zelfs twee maten te groot te dragen, zo verminder je de kans op wrijving. Hoe zorg je er dan voor dat je schoenen niet van je voeten vallen? Beroemdheden steken watjes in hun schoenen aan het begin van een evenement en halen deze discreet weg wanneer hun voeten wat beginnen te zwellen. #likeapro

Ben je dol op hoge hakken, maar kan je nog enkele extra tips tegen pijnlijke voeten gebruiken? Lees dan zeker '12 tips om hoge hakken te overleven' en '5 tips om je schoenen comfortabeler te maken'.