Royal Beauty Tutorial: Kate versus Meghan make-up

Geüpdatet op 18 mei 2018 door Laure Vandendaele
Royal Beauty Tutorial: Kate versus Meghan make-up

Met nog maar een paar dagen tot de Royal Wedding is het tijd voor de ultieme beauty battle: Kate Middleton versus Meghan Markle. Hou je van de rozige wangetjes van Kate Middleton of ben je eerder te vinden voor de glowy look van Meghan Markle?

Onze beautyredactrice stelde 50 procent van haar gezicht ter beschikking voor een Kate-waardige look, de andere 50 procent was gereserveerd voor Meghan Markle. Waar zitten de gelijkenissen en wat zijn de grote verschillen tussen beide royal ladies? Leer hier hoe je jezelf stap voor stap tot een rasechte Duchess of Cambridge of Miss Markle transformeert.

Rode lippen zijn als royal uit den boze (tenzij je de Queen zelf bent) en als Meghan het waagt om haar nagels vanaf nu in een andere kleur dan een rozig nude te lakken wordt ze door de grootmoeder van haar aanstaande op het matje geroepen. Een beautyregel waar we wél jaloers op zijn: het haar van de hertoginnen moet altijd perfect in de plooi liggen. Daarvoor mogen de dames een beroep doen op een privé-kapper die hun haar tot drie keer per week van een verse blow-dry voorziet. Terwijl Kate erom bekend staat haar make-up zelf te verzorgen, laat Meghan haar make-up liever aan een professional over. Toch is de voormalige actrice zelf best handig met mascara en oogpotlood (dat zie je trouwens in dit clipje met Bobbi Brown herself) en gebruikt ze zelf graag Eye Kohl in 'Teddy' om haar bruine ogen te accentueren.

Tutorial

Wat heb je nodig? - Kate

 

 

Wat heb je nodig?  - Meghan

 

Met dank aan Claire Mulleady voor M.A.C Cosmetics en The Langham London. Oorbellen Ole Lynggaard.