Nieuwe beauty hotspot Le Boudoir brengt Parijs naar Antwerpen

Gepubliceerd op 9 april 2018 door Laure Vandendaele
Nieuwe beauty hotspot Le Boudoir brengt Parijs naar Antwerpen

Sluit je middagje shoppen op de Antwerpse Meir af met een verwenmoment in Le Boudoir, de tijdelijke beautyhotspot van L'Oréal Paris.

Van 10 tot 21 april verwelkomt L'Oréal Paris iedereen in een tijdelijke Boudoir waar Parijse schoonheid centraal staat. De pop-upstore in hartje Antwerpen is een ideale gelegenheid om de producten uit het gamma van L'Oréal Paris met behulp van professionals te (her)ontdekken. Iedere dag zijn verschillende make-upartiesten en kappers ter plaatse om bezoekers advies op maat te geven en kennis te laten maken met de laatste modelooks. Verder kan je er ook terecht voor master classes en is Le Boudoir the place to be voor wie haar (of zijn!) lippenstift wil laten personaliseren.

Wie enkel zin heeft om zich voor de werkdag of een namiddagje shoppingonder te dompelen  in de wereld van de schoonheid, kan er ook terecht voor een croissant,
een kop koffie of een verfrissend drankje. Helemaal zoals op een Parijs terras!

P R A K T I S C H

Le Boudoir is vanaf dinsdag 10 april tot zaterdag 21 april dagelijks open van 11 tot 18.30 uur(behalve op 16 a pril in de namiddag en op zondagen).
• Mogelijkheid om zich tijdens de openingsuren gratis te laten kappen of te maquilleren.
First come, first served!
• Via een wedstrijd kan iedereen een kans wagen om deel te nemen aan masterclasses en avonden.