Lippenstift: de tattoo-revolutie

Gepubliceerd op 22 mei 2018 door ELLE Partner

De dagelijkse wereldsituatie stemt niet bepaald blij. Tijd dus om alles op te vrolijken met wat kleur in de vorm van mooie, rebelse lippen. Yves Saint Laurent Beauté voert de revolutie van de glimlach aan met de lancering van een nieuw iconisch product, Tatouage Couture. Dit voorjaar blaast er een rebelse wind door de make-upwereld: het is uitkijken geblazen voor een bende onverschrokken tinten. Een manifest van de zuiverste soort. Kleuren die wild uithalen en hun positie innemen, materieloze lippen, alsof ze met inkt getatoeëerd zijn.

Een kleurenmanifest

Tatouage Couture, een lippentatoeage, is een heus modestatement: pigmenten zonder materie. Hoe kan dat? Dankzij een uiterst luxueuze formule die intense kleuren weergeeft met een ‘blote mond’-gevoel. De pigmenten zitten gevangen in een zeer fijne sluier. De kleur houdt van ’s morgens tot ’s avonds en vice versa: bijwerken is niet nodig. 18 tinten voor 18 verhalen die alles wat je meende te weten over matte lipstick onderuit halen. Hoe kies je een tint die bij je past? Vertrouw op je instinct. In de wereld van de tattoos is het niet de kleur die telt, maar wat ze over je vertelt.

Vrouwengangs op beeld

In samenwerking met Yves Saint Laurent Beauté heeft ELLE 4 gangs van stijlvolle vrouwen samengesteld, elk geleid door een influencer. De gangs bestaan uit zowel micro-influencers als lezeressen die allemaal zijn gesmolten voor een bepaalde lippenstift van Tatouage Coutures van Yves Saint Laurent Beauté. Waar ze voor zijn gevallen? Wel, voor de matte afwerking en de lange levensduur van Tattouage Couture én voor de ruime keuze aan kleuren en het verhaal dat erachter schuilt. Hun motto: deze lippenstift, deze kleur, deze texture; dat is mijn overtuiging, dat is alles wat ik nodig heb.

Sterk in mat

Mat is geen kortstondige trend, het is een blijver. Het moet gezegd worden: het voelt niet alleen prettig aan, het staat ook chic. Tatouage Couture, eigentijds en grafisch, is misschien moeilijk waarneembaar maar blijft beslist niet onopgemerkt! De afgeschuinde punt vergemakkelijkt het aanbrengen, met maximale precisie. Vul je lippen als een echte tattoomeester, mooi omrand en goed gedefinieerd. Kunstig!

4 Belgische vrouwengangs

Dus, ben je klaar om je aan te sluiten bij onze Tattoo Addicts en in de voetsporen te treden van onze 4 charmante gangsta's?

- De eerste gang koos voor de Tatouage Couture N°8 Black Red Code. Deze gang wordt geleid door blondine Romi Van Renterghem (@romivanrenterghem) met, in haar crew, Margaux Vanhussel (@margaux.vh), Nina Raïs (@ninarais), Dounia Aerts (@douniaerts), June Peeters (@peetersjune) en Yasmine Gherbi (@iamyasssss).

- De 2de gang smelt voor de Tattoo Sewing N°16 Nude Emblem. Braaf? Niet echt! De gang met aan het hoofd influencer Gaëlle van Rosen (@Gaëlle_van_rosen) bestaat uit Tonya Schamp (@tonyamas), Audrey Costy (@audreycosty), Kinza Assecour (@parcequetoi) en Yasmine Gherbi (@iamyasssss).

- De 3de gang, met de leiding van Anouk Lannoo (@anouklannoo), knalt voor de N°3 Rose Ink. Anouk is omringd door Sarah Moponami (ook bekend als Zoey Hasselbank, @zoeyhasselbank), Maroua Madrane (@marouamadrane) en Lina Safi (@therealina).

- Aan het hoofd van de 4de gang staat Lima Ché (@limaswardrobe) die graag kiest voor de N°1 Rouge Tattoo samen met Sherelle de Jong (@sherelledejong), Maxine Maes (@maxinemaes) et Mathilde Haenen (@mathildehaenen).

Goed gedaan dames!

Matte flacon

Hij is mooi om naar te kijken en aan te raken, de matte flacon die zijn inhoud subtiel prijsgeeft. Een fraai object dat je zonder aarzelen in je tasje stopt … Alleen, retoucheren is niet nodig. Dat is waar ook! Maar ach, je weet maar nooit.
Klaar om je aan te sluiten bij de rangen van de Tattoo Addicts, in de voetsporen van rockchick Staz Lindes, de muze van Yves Saint Laurent Beauté? Als aanvoerster van alle sterke vrouwen krijgt zij het gezelschap van de immer glimlachende Amilna Estevao, uithangbord van de Tatouage Couture-campagne van Yves Saint Laurent Beauté. Cheers!

De collectie bestaat uit:

N° 1 Rouge Tatouage - N° 2 Crazy Tangerine - N° 3 Rose Ink - N° 5 Rosewood Gang - N° 7 Nu Interdit - N° 8 Black Red Code - N° 9 Grenat No-Rules - N° 10 Carmin Statement - N° 11 Rose Illicite - N° 12 Red Tribe - N° 13 True Orange - N° 15 Violet Conviction - N° 16 Nude Emblem - N° 17 Unconventional Coral - N° 19 Fuchsia Intime - N° 20 Pink Squad - N° 22 Corail Anti Mainstream - N° 23 Singular Taupe

Jullie zijn gewaarschuwd: Tatouage Couture kruipt onder je vel.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Yves Saint Laurent Beauté.