10 coole manieren om een oversized t-shirt te stylen

Geüpdatet op 15 March 2018 door Maxine Detaellenaere
10 coole manieren om een oversized t-shirt te stylen

Nu nineties fashion in full swing is, kom je werkelijk overal oversized kledij tegen. Maar hoe draag je nu baggy items en hou je het ook vrouwelijk? We zetten 10 manieren op een rijtje.

Waar aansluitende kledij al je vormen in de verf zet, laat deze trend heel wat aan de verbeelding over, wat zeker een plus kan zijn. Maar let toch op met een total look, kwestie van niet volledig in je kleren te verdwijnen. Zet je taille in de verf met een riem of stop een wijdvallend shirt in een hogetaillebroek om je figuur te benadrukken. Met een gezonde portie lef en wat originaliteit zijn er tal van mogelijkheden om oversized stijlvol te maken.

10 coole manieren om een oversized t-shirt te stylen - 1

De Boyfriend tee: een must in je kleerkast

“Ik heb het gepikt uit de kleerkast mijn lief”, wie heeft er die zin nog nooit gebruikt wanneer het gaat om een geliefd kledingstuk? Gelukkig hoef je niet langer de garderobe van je lover te plunderen  of op de mannenafdeling rond te snuisteren. Vandaag zitten er in tal van vrouwencollecties XL-items. Bij dit soort kledingstukken staat een maatje S vaak gelijk met een normale L. Dit seizoen dragen we het oversized t-shirt om een casual look te creëeren maar houden we het toch vrouwelijk. Ontdek hier 10 ideeën om de boyfriend tee met stijl te dragen.