Must-try: dit goedkope toestelletje vermindert je striemen aanzienlijk

Geüpdatet op 21 april 2022 door Jolien
Must-try: dit goedkope toestelletje vermindert je striemen aanzienlijk

Droom je al jaren van een striemloos bestaan? Gebruik dan dit item!

Nee nee, dit keer geen veel te dure crèmes of behandelingen! Een meisje dat zich op Reddit uitgeeft onder de naam nct1234 ontdekte zélf een methode om van haar striemen af te komen. Wij klasseren deze ontdekking alvast onder één van de zeven wereldwonderen, euhm, het achtste dus... Want zoals we allemaal weten, zijn striemen zowat de meest hardnekkige schoonheidsfoutjes om weg te werken. Tot nu dus, als we het meisje op Reddit mogen geloven.

Bye bye striae! 

Het wondermiddel dat je nù in huis moet halen, is de alom gekende én relatief goedkope dermaroller. Normaal gebruik je dit toestelletje om je collageen op te krikken en je gelaat te ontdoen van rimpeltjes. Maar nu wordt de dermaroller plots multifunctioneel, want ook striemen zijn niet bestand tegen de kracht van dit apparaatje! Op de foto hieronder is te zien hoe het ene been striae-vrij is in vergelijking met het andere. Het meisje, van wie het stel benen is, beweert dat ze op twee weken tijd dit resultaat boekte door twee sessies van dertig seconden uit te voeren, say whaaaat?! Is dit te mooi om waar te zijn of werkt het echt? Wij gaan het alvast uitproberen, want baat het niet dan schaadt het niet, toch?

striemen_striae_middel_weg_trucje_beauty_makkelijk

Wie zelf al staat te popelen om met een dermaroller aan de slag te gaan, geven we graag nog deze tip: rol vijf keer in vier verschillende richtingen voor een optimaal resultaat.

Pssst, lees ook: #loveyourlines: hou van je striemen