Dit hebben de sterren voor jou in petto in februari

Gepubliceerd op 1 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Dit hebben de sterren voor jou in petto in februari

Kus je op valentijn je ware liefde? Zal je die droomjob scoren? Sla je een compleet nieuwe richting in? Wij namen het hemelfirmament grondig onder de loep en zagen wat jou deze maand te wachten staat:

  • Waterman

21 januari tot 19 februari

Hoofd: Het beweegt in de kosmos, en als gevolg ook in je hoofd. Onverwachte opportuniteiten en nieuwe ideeën komen boven water drijven. Sta ervoor open en steek ze in gang.

Hart: Heb je een relatie, neem je liefste dan eens goed vast en stel hem/haar gerust. Het valt je misschien niet op, maar je partner heeft het nodig. Single? Laat jezelf dan dromen en fantaseren over hoe je je leven zou willen leiden.

1/

  • Vissen

20 februari tot 20 maart

Hoofd: Deze februarimaand gaat het bij jou in stijgende lijn. Vanaf de nieuwe maan op de vijftiende komt er een lawine aan ideeën op je af, krijg je hulp en staan je overtuigende resultaten te wachten. Ga ervoor!

Hart: De mooie Venus en de mysterieuze Neptunus komen samen. Dat leidt tot een veelbelovende afspraak. In een relatie? Hoe meer je geeft, hoe meer je zal ontvangen. Hou jezelf niet in.

2/

Ram

21 maart tot 20 april

Hoofd: Mars in het vuurteken geeft je de kracht om te vechten en juist te gokken. Laat je ego niet overheersen, maar bundel je krachten en kanaliseer ze richting één specifiek doel.

Hart: Als je je eigen pad volgt, zonder rond jou te kijken, zal je kansen op liefde missen. Blijf luisteren en sta open voor de wenken die men je geeft.

3/

  • Stier

21 april tot 21 mei

Hoofd: Neem de tijd om na te denken, maar ook weer niet te lang. Zorg dat je weet wat je wil en handel er ook naar.

Hart: Zonder liefde is men niks... Stieren gaan daar volledig mee akkoord en gelukkig staat je op dat vlak goed nieuws te wachten. Op voorwaarde dat je je tijd niet verdoet aan wie het niet verdient...

4/

  • Tweelingen

22 mei tot 21 juni

Hoofd: Je zal je bevrijd voelen van de zware last van verplichtingen, maar voor je opnieuw uit de startblokken schiet, baken je best scherp je doelen af. Hoe duidelijker ze zijn, hoe gemakkelijker je ze zal kunnen bereiken.

Hart: Let erop om niet te ongeduldig te zijn, laat je niet meeslepen in de opwinding van het moment. Geef jezelf de tijd om graag te zien, geef je liefste aandacht en wees lief. Er is niet veel nodig om mensen naar jou te doen komen.

5/

  • Kreeft

22 juni tot 21 juli

Hoofd: Geef jezelf een project dat je pleziert en je gelukkig maakt. Deze maand dient om je te stimuleren en te groeien. Ben je geboren in juni? Maak je geen zorgen wanneer je levensritme een versnelling hoger schakelt.

Hart: Ben je single, voel je dan niet gepusht om iemand graag te zien. Wanneer je er klaar voor bent, zal Cupido wel verschijnen. Sta open voor het onbekende. Ben je een stelletje, laat je liefste zijn/haar liefde voor je bewijzen.

6/

Leeuw

22 juli tot 23 augustus

Hoofd: Probeer niet om iedereen koste wat kost te plezieren, verwacht geen hulp of beloningen. Je wilskracht maakt hier het verschil. Hou vol want het zal je succes brengen.

Hart: Mars, de planeet van de veroveringen, versnelt het ritme en stimuleert je libido. Let wel op, relativeer de situatie en maak onderscheid tussen juist en fout. Maak jezelf geen illusies.

7/

  • Maagd

24 augustus tot 23 september

Hoofd: Het is goed om je te focussen op je job, maar zorg dat je niet in gepieker over je werk blijft steken. Kies ook voor een passieproject, iets wat je ontspant  en je zintuigen prikkelt.

Hart: En als je nu eens aan jezelf denkt? En als je jezelf nu eens wat liever zag? Stop met al die kritiek en verwijten aan jezelf. Aanvaard wie je bent, het zal je leven een pak eenvoudiger maken.

8/

  • Weegschaal

24 september tot 24 oktober

Hoofd: De tijd is aangebroken voor goede voornemens. Hou je er ook effectief aan. Je kan heel wat vooruitgang boeken, op voorwaarde dat je niets verborgen houdt voor anderen. En vooral niet voor jezelf...

Hart: Uranus, de planeet van het onverwachte, speelt in je voordeel en verhoogt het tempo op liefdesvlak. Dit leidt tot heel wat verrassing en aangename en vruchtbare ontmoetingen.

9/

  • Schorpioen

25 oktober tot 22 november

Hoofd: De planeten draaien zich in jouw voordeel. Ze geven je energie en overtuigingskracht. Je hebt de wind in de zeilen, profiteer ervan!

Hart: Zet je vrouwelijkheid en je magnetische aantrekkingskracht in de verf. Vertel je liefste hoe je bemind wil worden.

10/

  • Boogschutter

23 november tot 21 december

Hoofd: Niets houdt je nog tegen, Boogschutter. Nu heb je de kans om er volledig voor te gaan, en je weet hoe. Zet die donkere gedachtes aan de kant en maak plaats voor nieuwe horizonten.

Hart: Mars passeert in je teken waardoor je je energieniveau ziet verdubbelen, maar dat geldt ook voor de eisen die aan je worden gesteld. Wees niet eigenwijs, maar houd rekening met de wensen van anderen.

11/

  • Steenbok

22 december tot 21 januari

Hoofd: Natuurlijk moet je je verantwoordelijkheden nemen, maar laat je leven er niet door overheersen. Neem wat vrije tijd voor jezelf. Ben je geboren in december? Hou dan je hoofd koel en je hart warm.

Hart: De romantische Venus laat je nieuwe sensaties ontdekken. Luister goed naar jezelf, je intuïtie laat je niet in de steek. Je weet wat je nodig hebt.

Door Didier Blau