In Amsterdam kan je trouwen voor één dag!

Gepubliceerd op 21 januari 2018 door Jolien
In Amsterdam kan je trouwen voor één dag!

Zin om in het huwelijksbootje te stappen, maar nog niet klaar voor the real deal? Dan trouw je toch gewoon voor één dag! 

Jullie zien elkaar zielsgraag, maar voor een écht huwelijk is het nog net iets te vroeg. Toch droom je iedere nacht over die ene grote, liefdevolle dag. Wel, voordat je je leven verspilt aan het wachten op je ultieme huwelijksdag, is er nu een oplossing die al je wedding cravings van de baan vegen: trouwen voor één dag!

In Nederland, meer bepaald in Amsterdam, kan je voor één dag in het huwelijksbootje stappen. Een beetje zoals in Hollywood maar dan écht zonder verplichtingen of gevolgen. Het grootste voordeel? Het is super goedkoop! Voor 75 euro (en geen 15 000 euro) bezegelen jullie je liefde voor elkaar in een romantische wedding chapel. Tijdens de ceremonie kunnen jullie je geloften aan elkaar afleggen en jullie favoriete nummer spelen. Kies uit veertig bruidsjurken, twintig jasjes en een giga gamma aan sluiers, hoeden en bruidsboeketjes om het geheel op te smukken. Daarnaast krijgen jullie twee ringen, die je uiteraard mag houden, en een certificaat als aandenken. Natuurlijk geen trouwdag zonder trouwfoto dus ook deze wordt gemaakt en onmiddellijk afgedrukt. OMG! 

Denk gewoon even aan de bijkomende voordelen! Het vrijgezellenfeestje vooraf, de wedding party itself én de eventuele honeymoon (in dit geval waarschijnlijk een bescheiden city trip). Wij zijn al helemaal overtuigd van dit concept. Enkel die Hollandse ceremoniemeester kan een struikelblok vormen, maar wat maakt het ook uit... Dit wordt ongetwijfeld één van de mooiste dagen uit je/jullie leven!

Psst, lees ook: Wedding trend: met jezelf trouwen