Wij willen nu naar het Unicorn Café!

Geüpdatet op 19 november 2019 door Jolien
Wij willen nu naar het Unicorn Café!

Ben je helemaal in de ban van unicorns? Dan plan je een tripje naar Bangkok!

De eenhoorngekte lijkt maar niet over te gaan. Na het unicornijs, de unicorn snot lipgloss, de unicorn cake, en zo kunnen we nog wel even doorgaan, ziet opnieuw een unicorn themed nieuwigheidje het levenslicht: het Unicorn Café in Bangkok en jongens toch, dit is heaven on earth voor iedere pink lover!

Glitters, kleurrijk, magisch; er zijn tal van redenen waarom we totaal verzot zijn op die onbestaande beestjes genaamd 'de eenhoorn'. Eén of andere commerciële Thai (die natuurlijk ook houdt van pastelkleuren en kitsch) besefte dat hij hier wel munt uit kon slaan en kwam op het geniale idee om een Unicorn Café te openen. Totaal over the top maar oh zo leuk is het minste wat je kan zeggen! Wie z'n stiekeme liefde voor My Little Pony's en pluche beertjes wil combineren, boekt best snel een ticketje naar Bangkok.

Van kleurrijke wafels tot toverdrankjes tot unicorns all over the place; dit café heeft letterlijk alles waar een kleuter, en ook wij, van droomt! (Sorry, not sorry) Stap binnen in een totaal andere wereld en knuffel met honderden eenhoorns terwijl je een regenboogspaghetti naar binnen werkt. Zodra je hier geweest bent, kan je vredig heengaan!

unicorn_cafe_eenhoorn_bangkok_food

Wil je het thema zelf in huis halen? Dan heb je deze gadgets nodig!

Lees ook: OMG: deze unicorn Froot Loops willen wij nu proeven!