Geniaal: koop een zonnebril voor je kat en steel samen de show!

Geüpdatet op 22 december 2017 door Jolien
Geniaal: koop een zonnebril voor je kat en steel samen de show!

Heb je thuis een schattige viervoeter rondlopen met het divagehalte van Mariah Carey? Dan koop je voor hem of haar deze zonnebril!

Als we heel eerlijk zijn, moeten we toegeven dat een zonnebril meer en meer een accessoire wordt in plaats van een functioneel item. Natuurlijk kan je het nuttige aan het aangename koppelen en een mooi én goed exemplaar kopen. Maar als ik naar mijn verzameling zonnebrillen kijk, is het al snel duidelijk dat het meer draait om de look en niet om de bescherming van m'n ogen. Daarnaast zie ik ook net iets te veel mannen en vrouwen rond paraderen met giga sunnies op bewolkte dagen of wanneer de zon al lang onder is. En eigenlijk maakt dat allemaal niet uit! Een mooie zonnebril kan nu eenmaal je outfit de finishing touch geven.

En omdat jij en je kat er even fashionable willen uitzien als Karl Lagerfeld en Choupette, moet ook jouw viervoetertje z'n divagehalte opkrikken. Moeilijk is dat niet, want zoals het een echte kat betaamt, heeft hij of zij sowieso divastreken om 'u' tegen te zeggen! Net daarom is deze zonnebril te geweldig voor woorden. Op catslovelife.com kan je namelijk voor tien dollar, omgerekend zo'n 8,50 euro, een prachtexemplaar kopen dat perfect op dat kleine kattensnoetje blijft staan. Het ziet er ongelooflijk grappig, cool, leuk, kortom: geweldig uit. Denk al maar aan die fantastische foto's die jullie samen kunnen trekken en hoe iedere kat uit de buurt jaloers zal zijn! Wij weten alvast wat onze pluizige lieveling voor voor z'n verjaardag krijgt!

katten_zonnebril_fashion_grappig_zomer_gadget

Lees ook: Zo red je je meubilair van scherpe kattennagels!