Bizarre trend: ga jij het nieuwe jaar in met glitteroksels?

Geüpdatet op 1 december 2017 door Jolien
Bizarre trend: ga jij het nieuwe jaar in met glitteroksels?

Wil je dit jaar iedereen met verstomming slaan? Dan ga je voor de glitteroksel!

Met Nieuwjaar mag het over the top! Het kan niet gek genoeg, zeker niet als het op glitter aankomt. Net daarom is deze trend ideaal als finishing touch voor je oudejaarsoutfit. Wij verzekeren je één ding: jij steelt absoluut de show met je twee shiny oksels!

En de voordelen van deze glitterpit trend zijn eindeloos. Eerst en vooral hoef je je geen zorgen te maken over al-dan-niet behaarde oksels. Meer zelfs, wij denken dat de glitters eens zo goed blijven plakken op een ietwat behaard oppervlak. Daarnaast  maken okselvijvers geen kans. Je poriën zijn immers bedekt met een mooi laagje glinsterende vlokjes. Wel vragen we ons af in hoeverre deze trend gezond is. Tja, af en toe mag je eens gek doen. Eén keertje kan sowieso geen kwaad...

Zo doe je dat

Het enige wat je nodig hebt, zijn je favoriete glitters naar keuze en een potje wimperlijm (auwch!). Smeer een dun laagje onder je oksels en let it snow! Hoe je het goedje er ooit weer afkrijgt, is een zorg voor later. Train je armen alvast ladies want dit jaar ga je met de handjes in de lucht het nieuwe jaar in!

glitter_oksel_pit_trend_beauty_nieuwjaar

Lees ook: Beautytrend: Het fancy glitter gezichtsmasker