BLACK FRIDAY: Dit zijn de beste korting hacks

Geüpdatet op 21 april 2022 door Maxine Detaellenaere en Lore Ginneberge
BLACK FRIDAY: Dit zijn de beste korting hacksImaxtree

Nog 1 keer slapen... en dan is het Black Friday, ook wel dé dag waarop de halve wereld zwaar aan het shoppen slaat. Met deze korting hacks scoor je de beste deals.

Halloween, Thanksgiving,... de laatste jaren steken hoe langer hoe meer Amerikaanse tradities de grote plas over tot bij ons. De toenemende populariteit van Black Friday verbaast ons alleszins niet in het minst. Op deze dag - en vaak ook het aansluitende weekend - kan je namelijk gi-ga-ntische koopjes scoren. Dit zijn onze tips om de beste zaken te doen.

black friday korting hacks
Imaxtree

De beste korting hacks voor Black Friday

1. Maak vooraf een lijstje

Stel een wishlist samen met alle kledingstukken en accessoires die je wil scoren. Zo kan je vrijdag onmiddellijk gericht beginnen zoeken naar die faux fur coat in Gen Z-geel.

2. Nachtje door?

Laat je nachtraaf in jezelf los. Vaak beginnen de kortingen al vanaf middernacht, dus bijt vanavond even door en scoor die fantastische lederen broek voor alle anderen.

3. De nieuwsbrief

Registreer je nog snel voor de nieuwsbrief van je lievelingsmerken. Vaak sturen deze je nog een mailtje met een extra kortingscode.

4. Scroll op social media

Hou interessante merken goed in de gaten op Instagram, TikTok en Facebook. Vaak kondigen merken daar verrassingskortingen of flash sales aan.

5. Stel je prioriteiten

Welk kledingstuk/accessoire/ tech gadget wil je écht hebben? Wanneer je begint met bijvoorbeeld de duurste items op je lijst of de stukken met de grootste korting, is het geen onoverkomelijk drama als andere dingen later op de dag al uitverkocht blijken.

black friday cyber monday korting
Imaxtree

6. Cyber Monday

Vergeet Cyber Monday niet. De maandag volgend op Black Friday worden traditioneel online de grootste kortingen gegeven (al is het onderscheid steeds kleiner). Dus niet getreurd als je je favoriete stukken nog niet hebt kunnen aanschaffen, wie weet zijn ze maandag online sterk afgeprijsd.

LEES OOK: Daarom is Black Friday eigenlijk een zwarte vrijdag