5 dingen die je moet weten over Taylor Swifts nieuwe beau Joe Alwyn

Geüpdatet op 4 juni 2019 door Maxine Detaellenaere
5 dingen die je moet weten over Taylor Swifts nieuwe beau Joe Alwyn

Ontmoet de nieuwe Mr. Swift

Taytay bezingt in haar nieuwste lied Call it What You Want de lof over haar huidige vriend Joe Alwyn, met wie ze blijkbaar al maandenlang een serieuze relatie heeft. Maar wie is haar mysterieuze love interest nu eigelijk?

joe alwyn taylor swift prada

Wie is Joe Alwyn?

#1 De zesentwintigjarige Brit is een opkomende acteur. Zijn meest recente filmrol was in het geprezen The Sense of an Ending. Het mag trouwens niet verbazen dat Joe een Brit is. Aan Swifts track record te zien houdt de popprinses wel van het manvolk over het Kanaal. Vorige Britse liefdes waren dj Calvin Harris, acteur Tom Hiddleston en zanger Harry Styles.

#2 De talentvolle acteur is ook de modewereld niet ontgaan. Prada kondigde vorige week aan dat Alwyn het gezicht wordt van Ascension, de mannenlijn voor lente 2018.

#3 Alwyns grote grote doorbraak kwam er met de titelrol in Billy Lynn's Long Halftime Walk, waar Twilight-vampier Kristen Stewart ook in ronddartelt. Hij kreeg de rol aangeboden in de film, geregisseerd door drievoudig oscarwinnaar Ang-Lee, toen hij nog op de schoolbanken zat.

1/

#4 De acteur zit niet stil. Je kan hem binnenkort in twee films bewonderen. In Keepers, een psychologische thriller, deelt hij het scherm met Schotse hunk Gerard Butler.  In The Favourite speelt hij samen met oscarwinnares en publiekslieveling Emma Stone.

#5 Alwyn is Taylor Swifts eerste lief na het Hiddleswift-debacle. In tegenstelling tot verschillende van haar vorige vriendjes, die A-listers waren, is Joe bij ons nog een nobele onbekende.