Volg de make-upcursus van Yves Saint Laurent Beauté online!

Geüpdatet op 26 oktober 2017 door ELLE België
Volg de make-upcursus van Yves Saint Laurent Beauté online!

Heb jij je altijd al graag leren opmaken als een professionele make-up artist? Profiteer dan live van de beste make-uptips van Paul Van Rompaey, National Make-Up Artist bij Yves Saint Laurent Beauté. Op MAANDAG 6 NOVEMBER 2017 is hij vanaf 18.30 uur live te volgen op Facebook op de pagina van ELLE België!

Was je niet bij de gelukkigen die mogen deelnemen aan de MasterClass van Yves Saint Laurent Beauté, georganiseerd in samenwerking met Planet Parfum? Niet getreurd! Bij een volgende wedstrijd waag jij opnieuw je kans. Ondertussen hebben jouw favoriete tijdschrift en Yves Saint Laurent Beauté een nieuwe afspraak voor je geregeld die je absoluut niet mag missen!

NOTEER HET ALVAST IN JE AGENDA!

Op 6 November om 18.30 uur

VOLG JIJ LIVE op de Facebookpagina van ELLLE België

een make-upcursus gegeven door de schoonheidsspecialisten van

YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ.

Tijdens die exclusieve cursus maak je kennis met de producten uit het assortiment Encre de Peau All Hours Foundation en leer je jezelf stap voor stap maquilleren als een echte professional met de tips van Paul Van Rompaey,  National Make-up Artist voor Yves Saint Laurent Beauté. Vragen stellen is geen probleem – hij zal ons mee laten genieten van zijn knowhow.

Wil je graag meer weten over de producten van Encre de Peau All Hours Foundation? Bekijk alvast onze VOOR EN NA videotutorial - klik hier