Beauty must-have: dit speciale washandje verwijdert make-up met enkel water

Geüpdatet op 7 mei 2019 door Jolien
Beauty must-have: dit speciale washandje verwijdert make-up met enkel water

Geef jij ook een fortuin uit aan reinigings- en ontschminkingsproducten? Bespaar jezelf dan heel wat geld met dit washandje! 

Beauty lovers gebruiken het liefst zoveel mogelijk verschillende productjes om tot een prachtig gemaquilleerd gezicht te komen. Eén nadeel: al die make-up moet ook weer verwijderd worden (met de nadruk op moet)! Tenzij je er op je veertigste wil uitzien als een verschrompelde mandarijn... Jaarlijks gebruik je dan ook liters reinigingswater of tonnen ontschminkingsdoekjes en de kostprijs van deze producten zijn niet min. In een ideale wereld, waar regenbogen aan de hemel staan en unicorns rondhuppelen, zou er sowieso een manier bestaan waarmee je je gezicht, en zelfs je waterproof mascara, kan verwijderen met enkel en alleen water. Laat het toeval nu zijn dat zoiets al bestaat! Yes!

The Original Make-Up Eraser is een magisch washandje dat je maquillage verwijdert met water. Say what? Jep, zelfs waterproof beauty producten veeg je moeiteloos weg. De want bestaat uit twee verschillende kanten. Met de korte haartjes ontdoe je je gezicht van make-up en met de lange haartjes verwijder je dode huidcellen. Extra pluspunt: The Make-Up Eraser is volledig vrij van chemicalen. Je kan hem oneindig in de wasmachine gooien zonder dat z'n werking vermindert én hij werkt écht.

Zo ga je te werk:

  1. Was The Original Make-Up Eraser voor je hem gebruikt
  2. Dep hem in warm water
  3. Verwijder je make-up met de korte kant
  4. Verwijder dode huidcellen met de lange kant
  5. Spoel de Make-Up Eraser uit
  6. DONE!

Helemaal overtuigd? Voor zeventien euro is dit magische beauty product van jou!

Check snel het filmpje hieronder van Tina Yong en laat je helemaal overtuigen!

Psst, lees ook: Shopping: 10 x must have mascara's