Weekendtip: inspirational trip op de hippe trouwbeurs I DO I DO

Geüpdatet op 26 februari 2018 door Tine
Weekendtip: inspirational trip op de hippe trouwbeurs I DO I DO

Of je nog wacht op een aanzoek of al concrete trouwplannen hebt, een bezoek aan de moderne trouwbeurs I DO I DO brengt je alvast in juiste de mood. Neem je aanstaande of je hele entourage nu zondag mee naar het Antwerpse Zuiderpershuis voor de leukste trouwbeurs van het land. CupIDO-IDO!

I DO I DO profileert zich voor het derde jaar op rij als de moderne trouwbeurs voor aanstaande hipster bruiden (en -gommen). Het concept: een laagdrempelig, toegankelijk en gepersonaliseerd overzicht brengen van wat er op trouwvlak allemaal trending is.

trouwbeurs I DO I DO antwerpen
trouwbeurs I DO I DO antwerpen

#Wedspiration

Een dertigtal Belgische standhouders uit de meest diverse branches stellen hun diensten voor met de nadruk op beleving. Maak een selfie in de meest originele photoboots, proef van de foodtrucks, laat je inspireren door de meest fotogenieke deco-ideeën en bespreek je upcoming trouwplannen rechtstreeks met de aanwezige wedding planners.

Catering, fotografie, bruidsmode, feestlocaties, grafisch ontwerp, huwelijkstaarten, juwelen, decoratie, styling, groen... De bezielers van I DO I DO verzamelden de meest inspirerende feestleveranciers onder een dak. De kick-off van jullie mooiste dag start hier.

I Do I Do, nu zondag 8 oktober van 10 tot 18 uur in het Zuiderpershuis, Timmerwerfstraat 40, Antwerpen.

trouwbeurs I DO I DO antwerpen
Trouwbeurs I DO I DO antwerpen