Hair Cushion: dankzij deze handige stempelstick lijkt je haar voller

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Jolien
Hair Cushion: dankzij deze handige stempelstick lijkt je haar voller

Heb je weinig of fijn haar? Dan is Hair Cushion misschien iets voor jou!

Wie niet gezegend is met een volle haardos kent het probleem. Je maakt een staart, maar langs de zijkanten van je hoofd zie je je hoofdhuid door je fijne lokken schemeren. Met een kam probeer je het te camoufleren, maar toch blijf je achter met enkele onbedekte stukken hoofdhuid. Indien je korten metten wil maken met dit probleempje, probeer je best een keer Hair Cushion!

Ryo Hair Cushion is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waaronder ginseng en groene thee. Het product is super makkelijk in gebruik. Draai de dop eraf, verwijder het beschermdopje, draai het sponsje er terug op, dep een paar keer op je hand zodat het product eruit komt et voilà, klaar voor gebruik! Verspreid het product over de kale plekken en neem de magie waar! Alle open plekjes worden mooi opgevuld, geen enkele kale plek is nog zichtbaar. Ge-ni-us! 

Jammer genoeg kan je maar kiezen tussen twee kleuren waardoor dit product enkel geschikt is voor donkere haartypes. Nummer vijf is de iets lichtere variant van nummer vier. Nog een nadeel van Hair Cushion is dat het niet zo proper werkt. Het spul dwarrelt overal en ook als je je hoofd aanraakt, zit het op je handen en vingers.

Wil je het eindresultaat met je eigen ogen zien? Bekijk dan snel de review van Tina Yong hieronder!

Pssst, lees ook: Peel off eye shadow: perfecte oogmaquillage binnen de minuut?