Verrassende modehit: zou jij deze ugly dad sneakers dragen?

Gepubliceerd op 13 september 2017 door Isabelle
Verrassende modehit: zou jij deze ugly dad sneakers dragen?

Nieuwe hype in modeland en die is op z'n minst gezegd verrassend: Balenciaga lanceert met veel poespas een sneaker die eigenlijk alles weg heeft van het oude paar gympen waarmee je vader op zondag het gras afrijdt. Fout, fouter... en dus ook cool! 

Balenciaga weet hoe het haar aanbod interessant moet houden. Na de heisa rond de "Ikea tas" komt het label opnieuw met een stijlunderdog op de proppen. De uniseks Triple S sneaker heeft een driedubbele zool, ziet eruit alsof hij jaren ergens achterin de garage heeft zitten wegrotten, is beschikbaar in vier verschillende uitgaves én kost je een bescheiden 795 dollar. Het ding is ontsproten aan het brein van creatief directeur én Vetements oprichter Demna Gvasalia, niet toevallig dé cultfiguur achter de hele "lelijke mode" beweging.

Zijn aanpak lijkt alvast te werken aangezien de nieuwe sneaker, die op 21 september eindelijk in de rekken ligt, online nu al is uitverkocht. Mode-insiders vechten om een plaatsje op de wachtlijst en iets zegt ons dat de straten van Milaan en Parijs straks overspoeld worden door stijlvolle figuren op afgetrapte "papa gympjes". Eén ding is zeker: je verveelt je nooit in modeland!

Aan jou nu het oordeel: zou jij de dad sneaker dragen (indien wel, kan je ze voorbestellen via Balenciaga), of hou je het toch maar op je stralend witte paar Stan Smiths?

Verrassende modehit: zou jij deze ugly dad sneakers dragen? - 1

Meer verrassend leuke smakeloze looks? Ontdek hier onze favoriete stijlloze TV-personages!