Love Stories pakt uit met borstvoedingsbralette

Geüpdatet op 3 mei 2019 door Laure Vandendaele
Love Stories pakt uit met borstvoedingsbralette

Het Nederlandse lingeriemerk Love Stories brengt in september voor het eerst een borstvoedingsvriendelijke bralette op de markt.

Nadat het Nederlandse Love Stories eerder dit jaar lingerie voor aanstaande bruidjes op de markt bracht, richt het label zich met de lancering van een eerste 'nursing bralette' zich nu op jonge moeders. Het behaatje heeft net zoals de populairste modelletjes uit het gamma de typische driehoekjes maar is dankzij de makkelijk opzij te scheiden stukjes stof en extra ondersteunende bandjes perfect om borstvoeding mee te geven.

Het idee om een borstvoedingbeha aan de bestaande collectie bralettes toe te voegen kwam van oprichtster Marloes Hoedeman zelf. De onderneemster droeg haar bralettes probleemloos door tijdens haar beide zwangerschappen, maar toen de baby's geboren waren en ze borstvoeding wilde geven, was ze op zoek naar iets meer comfort. Omdat de reguliere borstvoedingsbeha's niet aan haar eisen voldeden, besliste Hoedeman haar eigen elegante en tikkeltje sexy bralettes een 'mommy' make-over te geven. Het resultaat is een mooi, speels maar vooral  praktisch behaatje dat zich uitstekend leent om je baby in alle comfort en stijl de borst te geven.

De 'Mommy Darling’ borstvoedingsbralette (70 euro) van Love Stories is vanaf september verkrijgbaar in de boetiek in Antwerpen en via www.lovestoriesintimates.com