Deze verzorgingsproducten voor honden zijn mooier dan die van jou

Geüpdatet op 7 augustus 2017 door Laure Vandendaele
Deze verzorgingsproducten voor honden zijn mooier dan die van jou

De Britse dierenwinkel en webshop Mungo & Maud heeft alles in huis om je geliefde viervoeter eens goed in de watten te leggen.

Niet alle honden staan te springen voor een 'groomingbeurt' in de badkamer, maar als een van je hobby's door de modder rollen is, dan is het een noodzakelijk kwaad. Nicola Sacher, creatief directeur bij dierenspeciaalzaak Mungo & Maud, lanceerde een lijn met producten voor gevoelige honden. Honden met een delicate huid dus. Om de veiligheid van de dieren te garanderen werkte ze enkel met natuurlijke ingrediënten die bekend staan voor hun kalmerende en herstellende eigenschappen. Zo bevatten de shampoo en conditioner onder meer havermout, aloë vera en amandelolie. De vochtige doekjes met groene thee zijn ideaal om oogjes, neusjes én vuile pootjes schoon te vegen. Vermoeide pootjes varen dan weer wel bij een massage met de voedende balsem met sheaboter en bijenwas.

Petits Flocons d'Avoine, shampoo en conditioner

In tegenstelling tot de meeste verzorgingsproducten voor honden, zijn de producten van Mungo & Maud mooi verpakt en misstaan ze niet in de badkamer. Enkel oppassen dat je 's onder de douche niet naar de verkeerde fles grijpt! Dat zou immers een prijzige grap zijn, per fles betaal je immers zo'n 30 euro. Want je trouwe viervoeter is het waard.

Met Petits Lingettes voor oren, neus en pootjes

www.mungoandmaud.com

Wist de trouwens dat op de redactie van ELLE België niet minder dan zes honden rondlopen? Maak kennis met de ELLE dogs.