Taart paradijs: Julie’s House

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Taart paradijs: Julie’s House

Taarten-paradijs-Julie-s-House!_article_full

Waarschuwing voor alle vrouwen: deze taarten zijn vreselijk lekker en smaken naar meer! Huisgemaakte artisanale taarten, cupcakes en scones.... om mee te nemen of ter plaatse op te eten.

In december 2008 opende “Julie’s House”: een speciaalzaak met een groot assortiment huisgemaakte taarten, cupcakes en scones. Bezielster van dit alles is Julie Stampaert, een 25-jarige Gentse met oog voor smaak, kwaliteit en stijl. De smaak kreeg ze te pakken bij 'Tarte Françoise', waar ze werkte voor ze met haar eigen zaak begon.

“Julie’s House” is gevestigd in de historische binnenstad van Gent vlakbij het Gravensteen (Kraanlei 13). Julie verkoopt allerlei soorten zelfgemaakte taarten en gebak, maar ook verfijnde pralines, artisanale koekjes en verschillende soorten thee.
En daar blijft het niet bij… al dit lekkers kan ter plaatse opgegeten worden in een authentiek 19de-eeuws kader. Het is er zaterdag en zondag heerlijk vertoeven voor een lekker ontbijt (van 9h00 tot 14h00) met een song van Johnny Cash op de achtergrond…
Voor Julie zijn 'kwaliteit en het artisanale aspect' hét uithangbordje van de winkel. Wij testten er de citroen- en de chocoladetaart en keurden deze 100% goed!

Kraanlei 13, 9000 Gent

Open van dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 18.30 u
Zaterdag en zondag van 9u tot 18.30u
Maandag gesloten
www.Julieshouse.be