Musthave: multifunctionele DIY-verzorging van Collistar

Geüpdatet op 7 augustus 2017 door Claire
Musthave: multifunctionele DIY-verzorging van Collistar

Het Italiaanse verzorgingsmerk Collistar lanceert met 'Natura' een natuurlijke verzorgingslijn én een multifunctioneel DIY-product dat je op vijf verschillende manieren kan gebruiken, van crème tot scrub.

De Transforming Essential Cream is het sterproduct van het Natura-gamma, dat voor minstens 95% uit natuurlijke ingrediënten bestaat en vrij is van siliconen, minerale oliën en SL(E)S. Het is één crème die je op vijf verschillende manieren kan gebruiken, afhankelijk van het natuurlijke ingrediënt dat je eraan toevoegt. In combinatie met olijfolie krijg je een voedend masker, terwijl je de textuur met wat suiker omtovert tot scrub. Voeg yoghurt toe voor een verhelderende crème, honing voor een herstellende behandeling en citroen voor een gelaatsreiniger. 

Musthave: multifunctionele DIY-verzorging van Collistar - 1
Transforming Essential Cream van Collistar Natura, 29,50 €

De verpakking bevat een kommetje waarin je de crème en het extra ingrediënt kan mengen, wat dit het perfecte DIY-product maakt voor wie niet al te veel moeite wil doen voor een homemade facemask. Al is dit ook de perfecte verzorging voor in je koffer: gooi er nog een zonnecrème bij en je hebt geen extra beautyproduct meer nodig op vakantie.