Seashell hair stoot unicorn lokken van de troon

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Claire
Seashell hair stoot unicorn lokken van de troon©l'Oréal

Hoe pinterestproof die regenboogkapsels er ook mogen uitzien, unicorn lokken zijn voor heel wat dames (en heren, uiteraard) toch een tikkeltje té. Maar wat dacht je van seashell hair, een zachtere pastelvariant? Wij zijn fan!

"Hoe een regenboogkapsel te dragen en er tòch volwassen uit te zien", kopt The New York Times, die op zoek ging naar een ingetogen versie van de populaire eenhoorncoupe, waarmee je zonder zorgen een belangrijke meeting kan binnen stappen. Het werd seashell hair, een heel subtiele schakering van roze- , mauve- en koraaltinten op basis van lichtblonde lokken. Net zoals de binnenkant van een schelp, dus.

©l'Oréal Professionnel
©l'Oréal Professionnel

Sta je te popelen om dit kapsel zelf uit te proberen? Wie een perfecte balans wil tussen blond/roze/koraal/paars, stapt best naar de kapper. Maar wil je zelf wat experimenteren en heb je al lichte lokken (want daarop werken pasteltinten het best), dan kan je aan de slag met een aantal DIY-producten. Zoals de semi-permanente haarverf van Lime Crime in pastelroze, of de zachtroze Colorista haarverf van L'Oréal Paris die zo'n 1 tot 3 weken zichtbaar blijft.

shopping