Cesar Casier tegen Kim Kardashian: ‘stop copying my shit’

Gepubliceerd op 19 juni 2017 door Laure Vandendaele
Cesar Casier tegen Kim Kardashian: ‘stop copying my shit’

Haalde Kim Kardashian de mosterd voor haar nieuwe T-shirtlijn bij Vlaams topmodel Cesar Casier?

Model slash ontwerper Cesar Casier schrok zich afgelopen weekend een bult toen hij een Instagram Story van Kim Kardashian bekeek. In het microfilmpje showde de wereldster een aantal stuks uit haar Kimoji-collectie die ze naar aanleiding van vaderdag (die werd afgelopen zondag in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk gevierd, red.) op de markt bracht. De tanktop met daarop het opschrift ‘Daddy’s Girl’ doet wel heel erg denken aan een T-shirt uit de zomercollectie van de Casier. “Wow, is dat mijn ontwerp?”, vroeg de Gentenaar zich af wanneer het filmpje in zijn feed verscheen. “De gelijkenis is treffend, het hartje, de kleuren,…maar het is vast een toeval en ik vind het wel grappig.”

cesar casier kim kardashian t-shirt

Het ontwerpende model schat de kans dat Kardashian of iemand van haar designteam de mosterd bij zijn ontwerpen haalde, eerder klein in. “Heel klein, zelfs! Ik denk niet dat de Kardashians mij volgen op sociale media. Ik heb Kylie en Kendall wel al ontmoet, dus misschien volgen ze toch in het geheim?” Kwaad is het model dan ook zeker niet. “Ik zie het eerder als een complimentje. En ik vind mijn ontwerp nog steeds beter dan dat van Kim. Ha! Maar ach, great minds think alike, zeker? Mocht alsnog blijken dat team Kardashian wel degelijk inspiratie bij onze landgenoot haalde heeft Casier nog een niet te verstane boodschap voor mevrouw West: "I love you boo but stop copying my shit” (lacht)

caser casier kimoji kim kardashian

De zomercollectie van Cesar Casier bestaat uit een reeks uniseks T-shirts en sweaters uit organisch katoen, alle stuk zijn made in Belgium. Voor de nu al legendarische ‘Daddy’s Girl’ T-shirt betaal je 50 euro.

www.cesarcasier.com