Can Marti Ibiza: luxueuze finca midden in de natuur

Geüpdatet op 18 december 2020 door ELLE Partner
Can Marti Ibiza: luxueuze finca midden in de natuur

Speciaal voor jou ontdekten wij een hip én ecologisch adresje in het noorden van Ibiza. Het witte eiland heeft veel meer verborgen parels dan je zou denken. Can Marti is daar één van.

Aan al wie op zoek is naar een ware onderdompeling in de prachtige natuur en rijke cultuur van Ibiza stellen we graag Can Marti voor: een gerenoveerde boerderij midden in een groene vallei, aan de voet van een idyllische heuvel, ver weg van het feestgedruis. De traditionele finca, die meer dan vier eeuwen geleden het licht zag, geeft uit op een weelderig stukje natuur inclusief zwembad.

ROOM WITH A VIEW

CanMarti

De eigenaars van Can Marti verenigden de authentieke schoonheid van het traditioneel Ibiziaans gebouw met de Arabische invloeden, die diep in de roots van het eiland verweven zitten. Denk: witgekalkte muren die een mooi contrast vormen met het donkere hout en kleurrijk textiel. De finca ademt natuur en is het summum van eco friendly. Zo wordt er zuinig omgegaan met water en zonne-energie.

De suites en casita's kijken uit op amandel-, vijgen-, en olijfbomen. Geniet op het terras van je kamer met een heerlijk versgeperst sapje van een goed boek. Het adembenemend, panoramisch uitzicht op de boomgaarden en moestuinen krijg je er gratis bij!

Can Marti telt maar liefst 42 hectare grond met onder andere natuurlijk zwembad, een hammam en heuse yoga-tent. Kortom alles wat je nodig hebt om volledig te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Begin de dag met een yogasessie of massage en disconnect. Geniet na in de hammam.

GOOD FOOD

canmarti

Kickstart je dag met op en top biologisch ontbijt met ovenvers brood, confituur verse eitjes en fruit van de boomgaarden. Na dit bourgondisch ontbijt ben je ongetwijfeld klaar voor een dag vol ontdekkingen in een paradijselijke omgeving. Ontspan met je favoriete magazine op één van de nabijgelegen, parelwitte stranden en neem een verfrissende duik in de Middellandse Zee.

Of opteer voor krokante avocadotoast met versgeplukte avocado's van het landgoed, vergezeld van een heerlijk verfrissende smoothie. Bovendien beschikt Can Marti over een eigen biowinkeltje waar je terecht kan voor verse ingrediënten van de boerderij zoals olijfolie, huisgemaakte jam, biologische wijn en ander lokaal lekkers.

Een romantische avondwandeling door het bos brengt je naar San Juan, een pittoresk dorpje op zo'n 10 minuten afstand van de finca waar je terecht kan voor een heerlijk diner. Struin er op zondag door het lokale marktje: home made food, handgemaakte kledij en juwelen én live muziek. Olé!

Kan je net zoals ons niet wachten om in Can Marti te verblijven? Reserveer hier je kamer.

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Can Marti.